Campionatul Danemarcei s-a reluat joi, cu meciul dintre Aarhus şi Randers, iar fanii echipei gazdă au fost prezenţi la partidă în ciuda faptului că tribunele au fost goale. Acest lucru a fost posibil prin intermediul aplicaţiei Zoom. Pe arena Ceres Park au fost amplasate mai multe ecrane, pe care au apărut fanii celor de la Aarhus care şi-au putut susţine echipa cu ajutorul aplicaţiei Zoom.

Slideshow

Imaginile anului în fotbalul mondial! Mii de oameni au putut să vadă "pe viu" meciul favoriților

10 imagini

Joi seara, Danemarca a devenit a doua țară din Europa de Vest care își reia campionatul, după vecinii din Germania. Partida dintre AGF Aarhus și Randers s-a desfășurat în fața unui ecran gigant, de 40 de metri lățime și 3 metri înălțime, ecran pe care fanii echipei gazdă erau prezenți. Suporterii s-au înscris pentru tichete online gratis și au putut urmări meciul alegând secțiunea de tribună preferată.
UEFA Europa Conference League
Se pregătesc schimbări la CFR Cluj, după eliminarea din Conference! Ce a declarat Cristi Balaj
25/11/2021 LA 23:05

Mii de oameni au putut să vadă "pe viu" meciul favoriților

Procesul de pregătire al acestui eveniment le-a luat organizatorilor câteva săptămâni bune, iar cu ajutorul aplicației Zoom, totul a fost posibil. “N-am fost niciodată atât de ocupat înaintea unui meci, ceea ce este chiar amuzant pentru că pe stadion nu au existat cu adevărat suporteri. Colegii mei au muncit pe brânci pentru ca acest lucru să fie posibil”, a declarat Soren Carlsen, un oficial al echipei gazdă.
Fanii care s-au logat pe stadion au fost încurajați de organizatori să cânte la unison pentru a încerca să creeze atmosfera tipică de la un meci de fotbal. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Prima ligă daneză a fost suspendată la 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus.
https://i.eurosport.com/2020/05/29/2825297.jpg
UEFA Europa Conference League
Randers - CFR Cluj 2-1! Campioana României este eliminată din Conference League
25/11/2021 LA 12:58
UEFA Europa Conference League
Claudiu Petrila, după egalul CFR-ului: "Mi-am spus când am intrat că trebuie să fac ceva"
30/09/2021 LA 20:19