Pepe se află din nou în atenția presei internaționale din cauza unei ieșiri nervoase. La finalul partidei câștigate de Porto pe terenul lui Farense, scor 1-0, în etapa a 15-a din campionatul Portugaliei, Pepe s-a aflat la un pas de bătaie cu coechipierul său, Mamadou Loum (24 de ani).
Faza bizară s-a petrecut imediat după fluierul de final al arbitrului, în urma căruia Porto s-a impus la limită și a urcat pe locul 2 în Primeira Liga, la un singur punct în spatele liderului Sporting Lisabona.
În ciuda rezultatului de aseară, spiritele s-au încins la finalul partidei. Pe imagini se poate observa cum Pepe vine la Loum să-l felicite și să bată palma. În mod surprinzător, mijlocașul senegalez l-a împins ușor și i-a adresat câteva cuvinte care l-au enervat pe fostul fundaș al Realului.
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM 2 ORE
Scos din sărite, Pepe l-a împins violent pe Loum, iar cei doi au schimbat câteva replici acide, înainte să fie despărțiți chiar de arbitrul central.

Pepe, la un pas de bătaie cu un coleg de la FC Porto, deși echipa lor a câștigat

Ceilalți jucători ai lui Porto au intervenit și ei de urgență pentru a încheia conflictul. În cele din urmă, Pepe a plecat direct la vestiare, în timp ce Loum - introdus în minutul 90+5, a rămas pe teren să se calmeze.
La interviul de la finalul meciului, antrenorul lui Porto, Sergio Conceicao, a declarat că "nu a fost deloc frumos ce s-a întâmplat, dar astfel de lucruri sunt normale în fotbal".
La rândul său, Loum și-a cerut iertare pentru gestul său pe rețele sociale, asigurând că Pepe îi este "ca un frate".
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Premier League
Cine vine după Salah în "Clubul 100" din Premier League?
ACUM 2 ORE
Premier League
Manchester United, la ora bilanțului: la cât a crescut fondul de salarii după aducerea lui Ronaldo
ACUM 2 ORE