Pepe se află din nou în atenția presei internaționale din cauza unei ieșiri nervoase. La finalul partidei câștigate de Porto pe terenul lui Farense, scor 1-0, în etapa a 15-a din campionatul Portugaliei, Pepe s-a aflat la un pas de bătaie cu coechipierul său, Mamadou Loum (24 de ani).
Faza bizară s-a petrecut imediat după fluierul de final al arbitrului, în urma căruia Porto s-a impus la limită și a urcat pe locul 2 în Primeira Liga, la un singur punct în spatele liderului Sporting Lisabona.
În ciuda rezultatului de aseară, spiritele s-au încins la finalul partidei. Pe imagini se poate observa cum Pepe vine la Loum să-l felicite și să bată palma. În mod surprinzător, mijlocașul senegalez l-a împins ușor și i-a adresat câteva cuvinte care l-au enervat pe fostul fundaș al Realului.
Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE
Scos din sărite, Pepe l-a împins violent pe Loum, iar cei doi au schimbat câteva replici acide, înainte să fie despărțiți chiar de arbitrul central.

Pepe, la un pas de bătaie cu un coleg de la FC Porto, deși echipa lor a câștigat

Ceilalți jucători ai lui Porto au intervenit și ei de urgență pentru a încheia conflictul. În cele din urmă, Pepe a plecat direct la vestiare, în timp ce Loum - introdus în minutul 90+5, a rămas pe teren să se calmeze.
La interviul de la finalul meciului, antrenorul lui Porto, Sergio Conceicao, a declarat că "nu a fost deloc frumos ce s-a întâmplat, dar astfel de lucruri sunt normale în fotbal".
La rândul său, Loum și-a cerut iertare pentru gestul său pe rețele sociale, asigurând că Pepe îi este "ca un frate".
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 10 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 11 ORE