Echipa de juniori a celor de la Viitorul a fost eliminată pentru al doilea an consecutiv în turul 1 preliminar al UEFA Youth League. Dacă anul trecut a fost Dinamo Zagreb echipa care a scos campioana României din competiție, de data aceasta a venit rândul campioanei Sloveniei, Domzale.
După 0-0 în manșa tur, un meci dominat autoritar de către Viitorul, defensiva lui Cristian Petre Camui a cedat după doar 3 minute în Slovenia. Svetlin a deschis scorul pe Domzale. În minutul 34, Munteanu a fost faultat în careu de către Mihelak și s-a acordat penalty. Același Munteanu a executat, însă Mihelak a ghicit intenția atacantului de la Viitorul U19 și a reușit să apere.
Ratarea ocaziei uriașe a celor de la Viitorul a fost taxată de către cei de la Domzale, Pantelic ducând scorul la 2-0. Acesta a fost scorul final.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM O ORĂ
Dacă reușea să treacă de cei de la Domzale, Viitorul U19 ar fi întâlnit-o, cel mai proababil, pe campioana Portugaliei, FC Porto. Returul acestora cu FK Liepajas este miercuri. Scorul din manșa tur, în Portugalia, a fost 4-2.
Iată echipa celor de la Viitorul U19:
Mușat - Grosu, Leca, Vlad, Mureșan - Mălăele, Crivac, Grameni - Vîlea, Munteanu, Pitu
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 2 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 2 ORE