Articol scris de Marius Sechea
Cu câteva săptămâni înainte de mutarea sa la Manchester City, atacantul Julian Alvarez a marcat 6 goluri pentru River Plate în victoria cu 8-1 din Copa Libertadores în fața celor de la Alianza Lima, într-un meci desfășurat miercuri seara.
Alvarez, în vârstă de 22 de ani, a marcat 3 goluri înainte de pauză și 3 după, în ultimul meci al lui River din Grupa F a competiției continentale a cluburilor din America de Sud, pentru a egala recordul de goluri într-un singur meci din Copa Libertadores, deținut de Juan Carlos Sanchez din 1985, pe când evolua la echipa boliviană Blooming.
Fotbal
Real Madrid se mai și refuză! Fotbalistul dorit pe Bernabeu a ales să semneze cu PSV Eindhoven
ACUM 21 MINUTE
Citește și:

NOUL ATAC EXPLOZIZ AL LUI MANCHESTER CITY, HAALAND + ALVAREZ

Campionii din Premier League l-a acontat pe Alvarez pentru un contract pe cinci ani și jumătate de la River în ianuarie, pentru suma de 17 milioane de euro, însă atacantul argentinian a rămas împrumutat la River. Acesta se va alătura echipei engleze în turneul din pre-sezon pe care City îl va întreprinde în SUA, alături de noua vedetă a englezilor, norvegianul Erling Haaland.
Au existat speculații conform cărora Alvarez ar putea fi trimis sub formă de împrumut în sezonul următor, dar directorul executiv al lui Man City, Ferran Soriano, a negat această posibilitate, declarând următoarele: "Am avut multe oferte de la cluburi pentru a-l împrumuta pe Julian Alvarez, dar el nu va pleca. Va juca cu noi meciurile pregătitoare și va rămâne la echipă. Nu, Barcelona nu a fost printre echipele interesate".
Premier League
Christian Eriksen s-a decis unde vrea să joace! Cu ce echipă a bătut palma
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Dan Petrescu a prefațat duelul cu Pyunik: "Fotbalul românesc e dezastru! Armenia a bătut România"
ACUM 2 ORE