Potrivit francezilor de la France Football, CR7 a fost foarte aproape în iarna trecută să ia hotărârea de a se despărți de torinezi pentru a semna cu PSG, dar pandemia de coronavirus și evoluția ei a stopat negocierile. Acum, Ronaldo a stabilit un record personal negativ la echipa antrenată de Maurizio Sarri.
Pentru superstarul portughez al celor de la Juventus, aceasta a fost prima eliminare din faza optimilor după cea din 2010, când Lyon reușea să se califice în sferturile de finală ale competiției în detrimentul lui Real Madrid, grație golului decisiv înscris de Pjanic. După meciul de aseară, președintele lui Juve a făcut lumină în cazul unei posibile plecări a lui Ronaldo de la Juventus.

Viitorul lui Ronaldo la Juventus, decis la miezul nopții

Premier League
Cristiano Ronaldo, "război" total cu Transfermarkt.com! De ce a blocat lusitanul prestigiosul site
IERI LA 16:33
După ratarea calificării în sferturile UEFA Champions League, președintele lui Juventus, Andrea Agnelli, a fost întrebat despre viitorul lui Ronaldo la "Bătrâna Doamnă". Acesta a vorbit și despre zvonurile privind interesul portughezului pentru PSG: "Cristiano Ronaldo la PSG? Va rămâne cu noi. Sunt sigur că va juca pentru Juventus și în sezonul viitor", a spus Agnelli pentru Sky Sport.
Cristiano Ronaldo a mers cu sufletul deschis la Juventus și cu gândul că va putea stabili noi borne în cariera sa, dar au existat destule momente când a părut că nu există chimie între el și acest club.Presa a scris constant despre nemulțumirile starului portughez față de nivelul echipei, care nu îl pune în valoare atât de mult cum se întâmpla la Real Madrid și care este oarecum sub nivelul său. Aceste nemulțumiri ale lusitanului se refereau bineînțeles la Champions League pentru că în Serie A e greu ca torinezilor să le fie pusă în pericol supremația. Toate aceste lucruri au condus se pare la intenția lui Ronaldo de a părăsi Italia în această vară, pentru a merge în Franța la PSG.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52