Articol scris de Andrei Nicolae
Decizia finală a lui Haaland va fi luată cel târziu în februarie cel mai probabil, iar publicația germană BILD anunță că Borussia Dortmund pregătește o ofertă record pentru a-l convinge pe norvegian să rămână la club. Cotidianul scrie că echipa actuală a atacantului este pregătită să dubleze salariul anual al lui Haaland până la 15,9 milioane de euro pe an, la care se pot adăuga bonusuri de aproape 8 milioane de euro din partea Puma, unul dintre sponsorii nemților.
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
15/05/2022 LA 11:22
Discuțiile vor demara la începutul anului cu agentul norvegianului, Mino Raiola și cu tatăl jucătorului, Alf-Inge Haaland. Cu acest nou salariu, jucătorul care a marcat 76 de goluri în 75 de partide pentru Dortmund s-ar apropia din punct de vedere financiar de rivalul său din Bundesliga, Robert Lewandowski.

Viitorul lui Erling Haaland va fi decis în februarie

Sursele spun că Manchester City va da tot pentru a face rost de semnătura lui Haaland în vara viitoare, deși și Manchester United are atuurile sale. Săptămâna trecută, Ralf Rangnick a vorbit cu tatăl lui Haaland despre o mutare pe Old Trafford.
Relația dintre tatăl starului de la Dortmund și interimarul "diavolilor roșii" este una cordială încă de când neamțul era director sportiv la Red Bull Salzburg. Rangnick a fost implicat în transferul lui Haaland în Austria de la Molde în urmă cu trei ani și încearcă să realizeze din nou o mutare a norvegianului. Mino Raiola a dezvăluit că Haaland nu a semnat niciun pre-contract cu vreo echipă până acum și confirmă că jucătorul său poate chiar să rămână la echipa din Bundesliga.
https://i.eurosport.com/2021/12/29/3278044.jpg
Premier League
Haaland costa doar 60.000 de £, dar un club din Premier League l-a refuzat dintr-un motiv uluitor
15/05/2022 LA 09:50
Bundesliga
Haaland și-a luat rămas bun de la fanii Borussiei! Mesajul postat după ultimul meci la Dortmund
14/05/2022 LA 17:04