Superbet este operatorul de pariuri și jocuri de noroc din România care susține deja numeroase discipline, fiind implicați în parteneriate cu competiții, echipe sau sportivi individuali. FC Viitorul Constanța, campioana României în 2017, intră, din această săptămână, în "galeria" cluburilor sponsorizate, în timp ce Superbet devine primul operator de pariuri care susține clubul constănțean.
Viitorul Constanța, fondat în 2009, a ajuns în Liga I în numai 3 ani și a obținut și primul titlu de campioană a României la doar 8 ani după înființare! Cu Gheorghe Hagi pe banca tehnică, echipa a câștigat în 2019 și Cupa și Supercupa României, având deja toate cele trei trofee interne în palmares. Până în prezent, Viitorul a strâns și 4 participări în cupele europene, dar principalul motiv de mândrie este adus de loturile echipelor naționale. Peste 20 de fotbaliști crescuți la Academia Gheorghe Hagi au jucat deja pentru naționala de seniori a României, numărul acestora la selecționatele de tineret fiind mult mai mare. Cu o strategie axată în special pe creșterea noilor generații, FC Viitorul își propune să ofere și mai multe variante pentru loturile României în anii următori.
https://i.eurosport.com/2021/02/23/3000539.jpg
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 4 ORE

"O nouă Generație de Aur", obiectivul parteneriatului Superbet - Viitorul

Acordul între Superbet și Viitorul Constanța a fost semnat luni, 22 februarie, de către Vlastimir Vukadinovic – Director Global de Marketing al Superbet – și Gică Popescu, președintele clubului FC Viitorul.
"Cu toții ne dorim să vedem România din nou în fazele finale ale marilor turnee și să fim martorii unei noi Generații de Aur. Proiectul Academiei Hagi și strategia clubului FC Viitorul ne-au arătat deja că ridicarea fotbalului românesc este aproape, prin numărul mare de jucători crescuți acolo care au evoluat la Europeanul de Tineret din 2019. Sperăm să avem astfel de mari bucurii și la Campionatele Mondiale și Europene de seniori, unde credem că naționala va fi construită în jurul absolvenților Academiei Hagi. Viitorul este un club tânăr prin anul înființării dar veșnic tânăr prin generațiile pe care le propune în fiecare sezon. Faptul că într-o perioadă atât de scurtă a reușit să urce pe prima scenă, să cucerească trofee, să participe în Europa și să dea fotbaliști de bază naționalelor este remarcabil. Noi, la Superbet, susținem acest proiect și ne dorim să punem umărul, alături de Viitorul, la creșterea următoarei generații de campioni. La fel ca Viitorul, punem accentul pe tinerețe, având o medie de vârstă a angajaților similară cu cea a fotbaliștilor de acolo și aș mai puncta că, asemenea Viitorului, Superbet este un brand născut și crescut aici și dornic de afirmare pe scena internațională", a declarat Vlastimir Vukadinovic, Director Global de Marketing al Superbet.
"Suntem onorați să avem Superbet că și partener al echipei de seniori a FC Viitorul Constanța. Este o nouă validare a modului în care viziunea noastră de creștere a unor valori sustenabile pentru sportul românesc este împărtășită de un brand românesc valoros. Împreună pentru Viitor!", a declarat Gheorghe Popescu, președintele clubului FC Viitorul Constanța.
Prin programul #SusținemSportulRomânesc, Superbet sponsorizează federații, cluburi sau sportivi din fotbal, handbal, baschet, ciclism, șah, kickboxing, raliuri, scrimă, înot și ski.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM 4 ORE