Selecționerul Gareth Southgate îl va contacta, așa cum face cu toți jucătorii importanți, pe Maguire înainte să anunțe jucătorii convocați marți. Însă discuțiile cu căpitanul lui Manchester United vor avea o cu totul altă conotație după ce acesta a fost implicat într-o altercație pe insula grecească Mykonos vineri dimineața. Maguire a fost ulterior arestat și pus sub acuzare.
Procesul lui Maguire va începe marți iar conform presei engleze avocații săi consideră că au șanse mari să îl scoată pe englez nevinovat.

Locul lui Maguire la naționala Angliei, sub semnul întrebării

League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
ACUM 9 MINUTE
Acest incident a ridicat întrebări privind convocarea lui Maguire în lotul care va fi anunțat marți. Maguire ar fi în mod normal unul dintre primele nume de pe lista lui Southgate. Însă faptul că este în centrul unui astfel de scandal schimbă cu totul situația.
Oficialii federației engleze vor discuta luni despre această problemă și vor încerca să facă un plan pentru a aborda situația, întrebarea cheie fiind dacă Maguire va fi exclus din planurile naționalei.
Daily Mail informează că înainte ca incidentul să aibă loc, Southgate plănuise oricum ca Maguire să fie implicat destul de puțin în meciurile din Liga Națiunilor cu Islanda și Danemarca. Englezul a jucat cele mai multe meciuri în acest sezon de Premier League, fiind pe teren în total 5.502 minute. Acest lucru ar putea influența decizia lui Southgate și a federației.
Southgate vrea să aibă un lot puternic având în vedere că aceasta este reunire a lotului din noiembrie. Federația va lua în considerare și faptul că dacă Maguire va fi prezent, tabăra Angliei ar putea fi în centrul unor discuții în afara fotbalului având în vedere că atunci Maguire va fi văzut pentru prima oară în public din nou.
Liga
Real s-a distrat cu Mallorca și e lider în La Liga! PSG, fără Messi, s-a impus în prelungiri la Metz
ACUM 37 MINUTE
Fotbal
Calificare cu emoții pentru FCSB în Cupa României! Roș-albaștrii, egalați după ce au condus cu 3-0
ACUM 8 ORE