În prezent accidentat, Dembele părea că și-a jucat și ultima carte pe Camp Nou, mai ales că Ernesto Valverde nu era un mare fan al jucătorului născut la Vermon. Oficialii deja luau în calcul suma pe care urmează să o obțină din transferul lui în calculele pentru viitoarea campanie de achiziții, însă Quique Setien le-a transmis celor din board un mesaj fără echivoc: are încredere totală în francez și îl dorește în echipa pe care se va baza din sezonul viitor.
Setien e impresionat de viteza și explozia internaționalului francez și consideră că acesta e doar neșlefuit, posedând niște calități rare. Ca atare, e gata să își asume un risc, fiind convins că, sub comanda sa, Dembele poate fi mult mai bun decât la Dortmund, formație la care a strălucit înainte de a ajunge pe Camp Nou.
"Ousmane Dembele va rămâne la Barcelona și în sezonul viitor. Quique Setien crede în el și consideră că acesta poate să fie decisiv pe teren. Tehnicianul e convins că francezul poate deveni un jucător cheie al echipei", notează sport.es.
Liga
Xavi a pregătit o listă cu 10 transferuri pe care și le dorește la Barcelona în următoarele luni
ACUM 19 ORE

Dembele și blestemul accientărilor

Deși are o medie de un gol la cinci meciuri, Dembele putea fi cu siguranță mai letal în fața porții dacă nu ar fi fost urmărit de ghinioane.
În prezent, francezul e din nou accidentat, după ce a suferit o ruptură completă a tendonunlui la un antrenament de la începutul lui februarie. Barcelona a confirmat accidentarea pe Twitter, însă nu a precizat cât va lipsi francezul. Cel mai probabil însă, având în vedere tipul accidentării, catalanii nu se vor mai putea baza pe Dembele în acest sezon.
Dembele a ratat până acum peste 70 de meciuri pentru Barcelona din cauza accidentărilor, de când a ajuns pe Camp Nou. Transferat în vara lui 2017 de la Borussia Dortmund pentru o sumă uriașă, de peste 100 de milioane de euro, Ousmane Dembele este departe de jucătorul care sperau cei de la Barcelona să devină.
Actuala accidentare, care a necesitat și operație, a fost cea de-a patra suferită de Dembele doar în acest sezon! Astfel, el a strâns doar 5 partide de la Liga în actuala stagiune, fiind titular în doar 3 dintre acestea.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
"Dacă el e fericit și eu sunt fericit". Ce a spus Memphis, după victoria Barcelonei cu Villarreal
IERI LA 09:44
Liga
Xavi, savuros după victoria Barcelonei la Villarreal: "Aceste 3 puncte sunt apă sfințită"
IERI LA 08:22