Sepsi OSK a învins cu scorul de 3-1 (1-1) formaţia slovenă Olimpija Ljubljana, joi seara, pe Arena Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe, în prima manşă a turului secund preliminar al Europa Conference League.
La partidă au asistat Marco Rossi, omul care face minuni la cârma naționalei Ungariei, dar și premierul din țara vecină, Viktor Orban. Acesta a fost primit cu urale pe stadionul din Sf. Gheorghe, fanii scandându-i numele și așezându-se la coadă pentru a realiza poze cu acesta.
Florin Răducioiu, fostul component al "Generației de Aur" a rămas uimit de dragostea afișată de fanii lui Sepsi față de premierul maghiar.
Romanian Liga I
Craiova, victorie cu emoții în SuperLigă, în meciul cu CS Mioveni! Oltenii au avut un gol anulat
ACUM 8 MINUTE
"Mi se pare ciudat. E foarte ciudată această imagine. Premierul Ungariei să vină în România și să încurajeze o echipă din România...
Eu sunt un apolitic, nu vreau să intru în aceste discuții, dar o situaţie similară nu cred că s-ar putea întâmpla în Ungaria", a spus Florin Răducioiu la OrangeSport.

Patronul lui Sepsi: "Viktor Orban ne-a felicitat. Tot Guvernul a venit la meci"

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, s-a declarat încântat că Viktor Orban a putut să asiste la un meci al echipei sale în Europa și a ținut să precizeze încă o dată că, fără ajutor din partea Guvernului maghiar, clubul din Sf. Gheorghe nu ar fi putut deveni niciodată o forță în România.
"Viktor Orban ne-a felicitat. Nu am am negat nicidată că Guvernul Ungariei ne-a construit stadionul. Tot Guvernul a venit la meci. Ne-au felicitat, ne-au spus că avem o echipă bună.
Nu este anul investițiilor, toată Europa suferă, vedem toți ce se întâmplă, dar măcar să menținem ce am început", a declarat Laszlo Dioszegi.
Manşa secundă este programată la Ljubljana, în 28 iulie, de la ora 20:00, dar Sepsi a făcut un pas important pentru calificare.
Liga
Barcelona pregătește noi transferuri chiar dacă nu l-a înregistrat pe Kounde! Situație incredibilă
ACUM 2 ORE
Serie B
Moruțan, debut apreciat în Serie B! A dat două assist-uri și a luat o notă mare în presa din Italia
ACUM 3 ORE