Pe lângă rolul de jucător, Kompany a ocupat în debutul sezonului și poziția de manager, însă a renunțat la aceasta din cauza rezultatelor sub așteptări.
Criza financiară generată de pandemie a dat peste cap și planurile lui Anderlecht, club care n-a mai câștigat titlul în Belgia de 3 sezoane. La fel ca în alte campionate din Europa, conducerea lui Anderlecht a decis să reducă cu 20% salariile jucătorilor, pentru a putea gestiona situația de criză în care va intra clubul în următoarea perioadă.
Potrivit presei din Belgia, Vincent Kompany s-a oferit să acopere din propriul buzunar tăierea salariilor, pentru jucătorii care nu-și permit această variantă. Jurnaliștii de la Het Laatste Nieuws susțin că fostul căpitan al lui City își va asuma această responsabilitate în cazul în care colegii săi de la Anderlecht nu vor accepta propunerea conducerii.
Fotbal
Un fost fotbalist din Premier League, chemat de Putin la război. Tatăl jucătorului, "dărâmat"
ACUM 2 ORE

Variantele propuse de ofcialii lui Anderlecht

Sursa citată susține că micșorarea salariilor cu un procent de 20% a fost cea de-a patra variantă pe care au propus-o oficialii belgieni, după ce jucătorii lui Anderlecht le-au refuzat pe primele 3: tăierea completă a salariului, anularea asigurării și anularea tuturor beneficiilor adiționale asigurate de club, mai puțin mașina.
În cazul în care nu va fi acceptată nici varianta 4, clubul va propune o ultimă alternativă: intrarea în șomaj tehnic în perioada 1-14 aprilie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei + echipele calificate
ACUM 3 ORE
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 5 ORE