Andre Cury, fost scouter în America de Sud, a petrecut mai mulți ani urmărindu-l pe Vinicius pentru a-l aduce la Barcelona și a dezvăluit cum starul Realului trebuia să ajungă la Barcelona.

"Vinicius spunea că e fan Barcelona"

Andre Cury a vorbit pentru publicația Sport și a povestit cum a câștigat Real lupta pentru semnătura lui Vinicius, în dauna rivalei Barcelona.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM O ORĂ
"L-am urmărit pe Vincius cu 3 ani și jumătate înaintea Realului. Agenții lui, Frederico Pena și Stefano Hawilla, ne-au trădat. Aveau o înțelegere cu Barcelona. Eram prieten bun cu ei, dar m-au trădat.
Cu 15 zile înainte să semneze cu Madridul, aici în Brazilia, Vinicius spunea că e fan Barcelona, că idolul lui e Neymar și că Messi e mai bun decât Ronaldo.
Agenții și tatăl lui au fost în Barcelona. Wagner Ribeiro l-a sunat pe Florentino Perez ca să-l avertizeze. Și el i-a invitat la Madrid.
Ne-a spus că vor merge acpolo, dar nu se va întâmpla nimic, pentru că jucătorul va veni la Barcelona. Și-au dat cuvântul. S-au întors la Barcelona, ne-am înțeles, ne-am strâns mâinile și apoi au dispărut. Ne-au trădat.", a spus Cury pentru sursa citată.
Vinicius a fost cumpărat de Real Madrid de la Flamengo în 2018, pentru 45 de milioane de euro.
Brazilianul are până acum 107 meciuri pentru Real și a marcat 14 goluri, dar a oferit și 22 de assist-uri.
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în optimile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 2 ORE
Fotbal
Liverpool este în doliu! Omul care a contribuit la 29 de trofee din vitrina clubului a decedat
ACUM 2 ORE