Tehnicianul de 73 de ani, poreclit "Dulăul", a bifat ultima aventură din fotbal pe banca tehnică a Ceahlăului, în 2013. De atunci, Hizo a făcut un pas în spate și a urmărit meciurile din postura de simplu spectator.
Acum, Hizo a primit o ofertă din partea Rapidului, echipă aflată în prezent în căutarea unui nou antrenor, după despărțirea de Adrian Iencși. Totuși, "Dulăul" nu va veni la formația giuleșteană ca tehnician, ci ca ajutor al lui Nicolae Grigore, care ar urma să fie numit pe bancă în următoarea perioadă.

Viorel Hizo revine în fotbal, după 7 ani!

Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 3 ORE
Victor Angelescu, conducătorul Rapidului, are mare încredere în potențialul lui Nicolae Grigore:
"Cred că va demonstra că este un antrenor foarte bun. Din punctul meu de vedere, este momentul să i se dea o șansă la echipa mare a Rapidului. Obiectivul este cel trasat la începutul sezonului: să fim în play-off și să ne batem la promovare", a spus Victor Angelescu, citat de gsp.ro.
Hizo ar urma să ajungă la Rapid ca urmare a insistențelor lui Grigore, care are nevoie de o persoană experimentată care să-l ajute cu sfaturi. Iar "Dulăul", fără doar și poate, este omul potrivit.
"Am avut câteva discuții cu domnul Hizo în ultima perioadă, mi-a spus cum a văzut echipa. Această situație cu pandemia l-a făcut să nu vină la București. Mă bucur că a acceptat să facă parte din acest proiect. În condițiile în care lucrurile se vor regla, va veni aici. Ne va ajuta enorm, suntem un staff tânăr", a spus Nicolae Grigore, citat de gsp.ro.

Viorel Hizo, la un pas de revenirea la Rapid, ca director

Hizo a confirmat pentru gsp.ro că se află în discuții cu Rapid:
"Există o discuție. Deocamdată, așteptăm să treacă pandemia. Eu nu o să merg la echipă acum, pentru că riscul este mare în acest moment. Nicolae Grigore mi-a cerut sprijinul și vreau să-l ajut, dacă pot. Mi-a fost jucător, iar dacă îmi va cere un sfat, sigur i-l voi da.
Deocamdată așteptăm să vedem ce se va întâmpla. Mai este o etapă, după care va veni pauza competițională. Apoi, se vor pune lucrurile la punct. Nu știu dacă voi fi implicat activ. Un lucru e cert, nu voi conduce eu echipa! Doar îl voi ajuta pe Grigore, în cazul în care voi fi solicitat", a declarat Viorel Hizo, pentru gsp.ro.
Viorel Hizo și-a început cariera de antrenor în 1984, la Inter Sibiu, singura echipă pentru care a evoluat ca jucător. "Dulăul" are un CV extrem de bogat, format aproape numai din formații din fotbalul românesc. Printre acestea se numără Rapid, Dinamo și FC Vaslui.
Cu 7 etape rămase până la finalul sezonului regulat din Liga a 2-a, Rapid se află pe locul 5, cu 23 de puncte acumulate. Formația giuleșteană are un avans de 3 puncte față de prima echipă din afara playoff-ului.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 4 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 5 ORE