Cu doar o etapă înainte de începerea play-off-ului, Petrolul nu mai are antrenor. Ploieștenii au anunțat astăzi despărțirea, de comun acord, de antrneorul principal Viorel Moldovan, înaintea meciului cu U Cluj din ultima etapă a sezonului regulat.
Petrolul se află pe locul 10 în Liga 2, însă ploieștenii sunt la doar cinci puncte distanță de primul loc, ocupat momentan de ASU Poli Timișoara, cu 32 de puncte. De altfel, Viorel Moldovan este doar cea mai recentă ”victimă” a luptei pentru promovare. Nicolae Grigore a fost și el demis de la Rapid din cauza unor rezultate negative.

Comunicatul emis de Petrolul

Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM O ORĂ
”Colaborarea dintre FC Petrolul Ploiești și antrenorul principal Viorel Moldovan s-a încheiat astăzi. Tehnicianul a solicitat rezilierea contractului pe cale amiabilă, despărțirea de formația noastră producându-se într-un moment în care, cu o etapă înainte de finalul sezonului regular al Ligii 2, FC Petrolul Ploiești mai are șanse foarte mici să se califice în faza play-off a campionatului.
În perioada imediat următoare va fi stabilită noua componență a staffului tehnic, decizia urmând să fie luată după o ședință a Consiliului Director.
De asemenea, după ședința de pregătire de astăzi, antrenorul secund Francisc Dican și preparatorul fizic Stelian Isac își vor încheia angajamentele cu clubul nostru.
FC Petrolul Ploiești le mulțumește tuturor pentru munca depusă și le urează mult succes în carieră”, au scris ploieștenii pe contul de Facebook.

Mesajul lui Viorel Moldovan pentru fanii Petrolului

„Dragi iubitori ai Petrolului,
Mi-am dorit foarte mult să vă mulțumesc tuturor la capătul acestei experiențe. Vă garantez că am muncit cu tot sufletul și am folosit toată experiența mea pentru a readuce Petrolul acolo unde îi este locul. Poate sunt eu ghinionist, poate nu s-au aliniat astrele așa cum și-a dorit toată suflarea ploieșteană, dar sunt trist că una dintre cele mai frumoase echipe din România iese, în acest mod, din lupta pentru promovare.
Din păcate, rezultatele din teren nu au fost mereu așa cum mi-am dorit. Îmi pare rău pentru dezamăgirea pe care am produs-o celor care își doreau mai mult. La finalul acestei etape vreau să mulțumesc conducerii, jucătorilor și tututor celor care au fost alături de echipă. Sunt convins că Petrolul o să revină în Liga 1”
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM O ORĂ