Virgil Van Dijk a suferit o accidentare groaznică în startul sezonului. În meciul Everton și Liverpool, Jordan Pickford a avut o intrare "criminală" asupra olandezului, iar consecințele au fost dintre cele mai grave.
Fundașul "cormoranilor" a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente încrucișate și a fost nevoie urgent de operație, iar sezonul a fost complet compromis.

Virgil Van Dijk nu va juca la EURO

Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
ACUM 16 ORE
Van Dijk a început de ceva vreme recuperarea și selecționerul Olandei spera că se va putea baza pe el la campionatul European din această vară. Deși fundașul a admis că se simte bine din puncte de vedere fizic, acesta a hotărât să nu joace la EURO, preferând să se pregătească la club pentru noul sezon.
"Având în vedere prin ce am trecut în acest sezon, simt că din punct de vedere fizic este decizia corectă să nu merg la EURO și să intru în ultima fază a recuperării mele la club. Așa că mă voi concentra asupra perioadei de prăgătire din pre-sezon cu Liverpool.
Îmi pare rău că ratez EURO și că nu-mi pot conduce naționala acolo, dar lucrurile au stat așa și trebuie să accept situația.
Am un sentiment pozitiv, sunt plin de energie și muncesc din greu. A fost o călătorie foarte grea, dar sunt într-un loc bun și progresez de la zi la zi.Este bine că lucrurile merg în direcția bună, chirurgul este foarte mulțumit de tot ce se întâmplă și, așa cum am spus, lucrul bun este că nu am avut până acum vreun obstacol în recuperare și sper ca acest lucru să nu se întâmple.
Sunt foarte puternic în acest moment, fac lucrurile corecte și abia aștept să fiu din nou în echipă. Se pare că sunt în grafic pentru a fi în pre-sezon alături de băieți.", a declarat Van Dijk pentru site-ul oficial al lui Liverpool.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Gafa uriașă făcută de Liverpool: "Printre cele mai rele decizii din istorie! L-au dat pe un ceai"
IERI LA 08:56
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp sare în apărarea jucătorilor săi: "Până și Ronaldo și Messi își pierd încrederea"
IERI LA 15:34