Fundașul lui Liverpool, Virgil van Dijk, nu a mai jucat pentru Liverpool de când a suferit o accidentare teribilă la genunchi în octombrie anul trecut, în urma unei ciocniri cu goalkeeperul lui Everton, Jordan Pickford.
Chiar dacă fanii au fost constant ținuți la curent cu starea sa, olandezul nu mai are mult timp la dispoziție pentru a mai juca măcar o partidă pentru Liverpool în acest sezon.
Dacă Van Dijk nu va mai evolua pentru Liverpool până la finalul sezon, atunci oficialii cormoranilor ar putea fi îngrijorați de faptul că el ar putea merge direct în cantonament cu Olanda pentru Euro 2020.
Liga Campionilor UEFA
Suma uriașă de bani pe care a câștigat-o Real Madrid în acest sezon de Champions League
ACUM 19 MINUTE
"Da, Van Dijk aleargă. Henderson aleargă, Joe Gomez aleargă. Și Matip aleargă. Sunt vești bune... imaginați-vă dacă nu ar fi putut să alerge la ora actuală. Ar fi fost extrem de rău. Cu toții aleargă, iar la ședințele de recuperare încep cu alergări în linie dreaptă. Nu știu dacă l-ați văzut pe Virg (n.r. - Virgil van Dijk) alergând și în lateral.
Urmează mai multe etape și trebuie să treci prin toate pentru a fi în sfârșit pregătit să te alături echipei, mai ales în cazul accidentărilor de lungă durată. Momentan, cu toții sunt departe de acel moment. Nu mi-a spus nimeni: 'Pregătește-te, băieții vor reveni la antrenamente săptămâna viitoare'. Nu, nu s-a schimbat nimic, ca să fiu sincer. Dar se află pe drumul cel bun.", a spus Jurgen Klopp, citat de Daily Mail.

Frank De Boer îl lasă pe Van Dijk să decidă

Asta nu îl preocupă însă pe Frank de Boer iar acesta va lăsa această decizie pe seama jucătorului.
”Cred că el trebuie să decidă, este cariera lui. Îmi imaginez că este o dilemă”, a declarat De Boer.
”Sper că a făcut pași uriași în procesul său de reabilitare”, a adăugat el.
Frank de Boer va anunța lotul Olandei pentru Euro 2020 vineri. Olanda se află în grupă cu Ucraina, Austria și Macedonia de Nord.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM O ORĂ