Getty Images

Virgil van Dijk, după al șaselea Balon de Aur al lui Messi: ”E ceva nenatural”

Virgil van Dijk, după al șaselea Balon de Aur al lui Messi: ”E ceva nenatural”

02/12/2019 la 23:26Actualizare 02/12/2019 la 23:30

Olandezul Virgil van Dijk a declarat după ce Lionel Messi a câștigat pentru a șasea oară Balonul de Aur că există unii jucători ”nenaturali” precum argentinianul și Cristiano Ronaldo.

”A fost un an uimitor, însă există doi jucători care sunt puțin nenaturali” , a declarat Van Dijk despre Ronaldo și Messi.

”Așa că trebuie să respecți valoarea lor. Am fost aproape, dar a fost cineva mai bun. Sunt foarte mândru de ce am reușit în acest an cu Liverpool și Olanda și sper că voi face la fel la anul. Dar va fi foarte greu cu băieții aceia încă prezenți ”, a completat el.

Liverpool's Dutch defender Virgil van Dijk and his wife Rike Nooitgedagt (L) arrive to attend the Ballon d'Or France Football 2019 ceremony at the Chatelet Theatre in Paris on December 2, 2019. (Photo by FRANCK FIFE / AFP) (Photo by FRANCK FIFE/AFP via Ge

De altfel, Van Dijk a declarant chiar după ce a câștigat trofeul UEFA Champions League în iunie că Messi ”ar trebui să primească Balonul de Aur câtă vreme joacă fotbal”.

"Indifierent de rezultat, nu vor exista învinşi luni seară. Sunt extrem de mândru că sunt într-o asemenea companie, sunt mândru de cum am evoluat în ultimul an pentru echipa de club şi pentru ţara mea. Nu am niciun motiv să fiu altfel decât extrem de mândru, pentru că nu mulţi jucători din lume ajung atât de aproape de un astfel de trofeu. Va fi un câştigător, dar nu va exista un învins", declara olandezul înainte de decernarea premiului.