Fotbal

Virgil van Dijk, după al șaselea Balon de Aur al lui Messi: ”E ceva nenatural”

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Virgil van Dijk

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
02/12/2019 la 22:26

Olandezul Virgil van Dijk a declarat după ce Lionel Messi a câștigat pentru a șasea oară Balonul de Aur că există unii jucători ”nenaturali” precum argentinianul și Cristiano Ronaldo.

”A fost un an uimitor, însă există doi jucători care sunt puțin nenaturali”, a declarat Van Dijk despre Ronaldo și Messi.

”Așa că trebuie să respecți valoarea lor. Am fost aproape, dar a fost cineva mai bun. Sunt foarte mândru de ce am reușit în acest an cu Liverpool și Olanda și sper că voi face la fel la anul. Dar va fi foarte greu cu băieții aceia încă prezenți”, a completat el.

Fotbal

CFR Cluj, campioana României pentru a 6-a oară | Titlul lui Deac

PESTE O ORĂ

De altfel, Van Dijk a declarant chiar după ce a câștigat trofeul UEFA Champions League în iunie că Messi ”ar trebui să primească Balonul de Aur câtă vreme joacă fotbal”.

"Indifierent de rezultat, nu vor exista învinşi luni seară. Sunt extrem de mândru că sunt într-o asemenea companie, sunt mândru de cum am evoluat în ultimul an pentru echipa de club şi pentru ţara mea. Nu am niciun motiv să fiu altfel decât extrem de mândru, pentru că nu mulţi jucători din lume ajung atât de aproape de un astfel de trofeu. Va fi un câştigător, dar nu va exista un învins", declara olandezul înainte de decernarea premiului.

Fotbal

Știm toate posibilele adversare ale CFR-ului din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

PESTE 39 MINUTE
Fotbal

CFR Cluj a câștigat titlul de campioană a României pentru a treia oară consecutiv

PESTE 21 MINUTE
Subiecte asemănătoare
Fotbal
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol