Liverpool a avut emoții în primul meci cu Salzburg din toamna anului trecut, chiar dacă în final s-a impus cu 4-3. Haaland și Takumi Minamino, actualul jucător al "cormoranilor", au fost doi dintre jucătorii care au impresionat în duelul de pe Anfield. Formația austriacă a restabilit egalitatea în repriza secundă, după ce trupa lui Jurgen Klopp reușise un "recital" în prima parte și conducea cu 3-0 după numai 36 de minute.
În cele din urmă, Salah a readus bucuria pe Anfield. Egipteanul a înscris în minutul 69, ajutând-o pe Liverpool să obțină cele 3 puncte.

Van Dijk a plecat de la interviu când a fost întrebat de Erling Haaland

Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 3 ORE
În ciuda rezultatului pozitiv, jocul lui Liverpool a suferit în duelul cu Salzburg, motiv pentru care Virgil van Dijk, "stâlpul de control" din defensiva "cormoranilor", a fost extrem de nemulțumit la final.
Jan Aage Fjortoft, fost atacant al naționalei Norvegiei și actual reporter, a fost cel care i-a adresat câteva întrebări lui Van Dijk, după duelul respectiv. Într-un interviu oferit recent pentru podcastul Blood Red, Fjortoft a povestit cum a decurs discuția cu fundașul olandez:
Prima oară când l-am văzut live pe Haaland s-a întâmplat în meciul de pe Anfield. Am rămas complet impresionat de modul în care își crea spațiu pe teren. A marcat un gol, dar cred că ar fi putut să mai înscrie 3-4. Era incredibil! La finalul meciului, l-am intervievat pe Van Dijk, cu care mai vorbisem și înainte. Știam că este un adevărat gentleman. La un moment dat l-am întrebat cum i s-a părut jocul lui Haaland, iar el a răspuns: 'Nu prea l-am văzut. Important este că am câștigat meciul'. Era supărat pentru greșelile comise în apărare. Am continuat: 'Pentru un atacant, faptul că fundașul nu l-a văzut reprezintă un semn bun'. În acel moment, Van Dijk a plecat de la interviu. | Jan Aage Fjortoft

Haaland, 13 goluri în 14 apariții pentru Borussia Dortmund

În cele din urmă, Liverpool s-a calificat în optimile UEFA Champions League, unde a fost eliminată de Atletico Madrid. De cealaltă parte, Salzburg a încheiat pe locul 3 și a părăsit competiția. Cu toate acestea, evoluțiile extraordinare ale lui Haaland n-au rămas neobservate. În iarnă, atacantul de 19 ani a fost cumpărat de Borussia Dortmund, unde și-a continuat prestațiile fantastice.
Haaland a marcat deja 13 goluri pentru "galben-negri", în numai 14 apariții.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 4 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 4 ORE