Mijlocașul a impresionat în ultima vreme la FC Ural, formația din Rusia pentru care evoluează din 2017, și l-a convins pe Mirel Rădoi să-l cheme la prima reprezentativă.
Bicfalvi a fost introdus pe teren în minutul 70 al meciului amical cu Belarus, câștigat de "tricolori" cu 5-3. A fost a 7-a apariție a fostului jucător de la FCSB și Dinamo la națională. Prima oară a fost convocat de Anghel Iordănescu, în 2014.
Eric Bicfalvi s-a reinventat în campionatul Rusiei, unde a reușit să ajungă până în finala Cupei cu FC Ural, în 2017. Internaționalul român a marcat 36 de goluri și a oferit 11 assist-uri în 110 de apariții, câștigându-și statutul de om de bază la formația rusă.
Liga Campionilor UEFA
Fratele unui star de la Liverpool, prins în mijlocul haosului de la Paris! Mărturii uluitoare
ACUM O ORĂ
Adorat de fanii lui FC Ural, Bicfalvi se simte excelent în Rusia, iar asta s-a văzut în primul rând pe teren.
Mirel Rădoi a urmărit atent prestațiile lui Bicfalvi și a decis să-l convoace pentru acțiunea naționalei din această lună.

Bicfalvi: "Mi-ar plăcea să iau cina cu Vladimir Putin!"

Aflat în cantonamentul "tricolorilor", în așteptarea meciului cu Norvegia din Liga Națiunilor (duminică, 21:45), Bicfalvi a oferit un interviu pentru FRF TV, în care a răspuns la mai multe întrebări legate de cariera lui, dar și de viața extra-sportivă.
Cel mai tare răspuns a venit când a fost întrebat care este personalitatea cu care și-ar dori să ia cina. Bicfalvi a răspuns fără să stea pe gânduri: Vladimir Putin, președintele Rusiei.
  • Cel mai emoționant gest al suporterilor lui FC Ural?
"De obicei, pancartele desenate de copii. Și este una specială, în care e pus chipul meu în corpul lui Thor.", a spus Eric Bicfalvi, pentru FRF TV.
  • Ce ai alege între 50 de meciuri la națională și 2 ani de contract la Real Madrid?
"Clar, Real Madrid. Jucând la Real Madrid, automat ar veni și cele 50 de meciuri la echipa națională și calificarea"
  • Ce regulă ai schimba din fotbal?
"Aș scoate VAR-ul 100%. Oprește puțin emoția jocului și nu îmi place",
  • Cu ce personalitate din întreaga lume ți-ar plăcea să iei cina?
"Cu Mister Putin!", a răspuns, ferm, Bicfalvi.
România se pregătește pentru ultimele 2 meciuri din Liga Națiunilor, cu Norvegia (15 noiembrie) și Austria (18 noiembrie). "Tricolorii" se află pe locul 3 în grupă, la 5 puncte în spatele primelor 2 poziții.
Liga Campionilor UEFA
Presa iberică a descoperit vinovații pentru care finala Champions League a început cu întârziere
ACUM 2 ORE
Fotbal
Steliano Filip, exclus din lotul lui Dinamo, înaintea returului cu U Cluj! Pe cine va miza Uhrin
ACUM 5 ORE