Mijlocașul a impresionat în ultima vreme la FC Ural, formația din Rusia pentru care evoluează din 2017, și l-a convins pe Mirel Rădoi să-l cheme la prima reprezentativă.
Bicfalvi a fost introdus pe teren în minutul 70 al meciului amical cu Belarus, câștigat de "tricolori" cu 5-3. A fost a 7-a apariție a fostului jucător de la FCSB și Dinamo la națională. Prima oară a fost convocat de Anghel Iordănescu, în 2014.
Eric Bicfalvi s-a reinventat în campionatul Rusiei, unde a reușit să ajungă până în finala Cupei cu FC Ural, în 2017. Internaționalul român a marcat 36 de goluri și a oferit 11 assist-uri în 110 de apariții, câștigându-și statutul de om de bază la formația rusă.
Romanian Liga I
Marius Șumudică, noi săgeți la adresa lui Dan Petrescu, după eliminarea CFR-ului din Cupa României
ACUM 28 MINUTE
Adorat de fanii lui FC Ural, Bicfalvi se simte excelent în Rusia, iar asta s-a văzut în primul rând pe teren.
Mirel Rădoi a urmărit atent prestațiile lui Bicfalvi și a decis să-l convoace pentru acțiunea naționalei din această lună.

Bicfalvi: "Mi-ar plăcea să iau cina cu Vladimir Putin!"

Aflat în cantonamentul "tricolorilor", în așteptarea meciului cu Norvegia din Liga Națiunilor (duminică, 21:45), Bicfalvi a oferit un interviu pentru FRF TV, în care a răspuns la mai multe întrebări legate de cariera lui, dar și de viața extra-sportivă.
Cel mai tare răspuns a venit când a fost întrebat care este personalitatea cu care și-ar dori să ia cina. Bicfalvi a răspuns fără să stea pe gânduri: Vladimir Putin, președintele Rusiei.
  • Cel mai emoționant gest al suporterilor lui FC Ural?
"De obicei, pancartele desenate de copii. Și este una specială, în care e pus chipul meu în corpul lui Thor.", a spus Eric Bicfalvi, pentru FRF TV.
  • Ce ai alege între 50 de meciuri la națională și 2 ani de contract la Real Madrid?
"Clar, Real Madrid. Jucând la Real Madrid, automat ar veni și cele 50 de meciuri la echipa națională și calificarea"
  • Ce regulă ai schimba din fotbal?
"Aș scoate VAR-ul 100%. Oprește puțin emoția jocului și nu îmi place",
  • Cu ce personalitate din întreaga lume ți-ar plăcea să iei cina?
"Cu Mister Putin!", a răspuns, ferm, Bicfalvi.
România se pregătește pentru ultimele 2 meciuri din Liga Națiunilor, cu Norvegia (15 noiembrie) și Austria (18 noiembrie). "Tricolorii" se află pe locul 3 în grupă, la 5 puncte în spatele primelor 2 poziții.
Fotbal
Arsene Wenger, gata să facă pariul cel mare pentru o Cupă Mondială din doi în doi ani
ACUM 31 MINUTE
Fotbal
Real Madrid sau Liverpool? Un fost star al celor două echipe știe ce ar alege Erling Haaland
ACUM 31 MINUTE