În ultimii 10 ani, Chelsea a trimis 29 de jucători sub formă de împrumut la Vitesse Arnhem, printre care și Mason Mount, iar această relație cu totul specială a adus destule comentarii negative, mulți acuzând clubul olandez că este doar un ”satelit” al englezilor.
”Cei doi patroni se cunosc foarte bine, așa a început totul. De aici a venit. Sincer, nu e nimic mai mult. Am avut contacte foarte bune”, a explicat Spors pentru Goal.
”Am o legătură bună cu Petr Cech pentru că îl știu de mult timp. Câteodată mai schimbăm păreri, vorbim de fotbal, de jucătorii lor și ai noștri. Avem o comunicare foarte bună. Sincer, am astfel de conversații și cu alte cluburi mari”, a adăugat el.
Fotbal
Hazard, șanse mari să revină în Premier League și să se bată la retrogradare! Newcastle îl dorește
ACUM 2 ORE

Vitesse nu este satelitul lui Chelsea

”Există o relație foarte bună între cluburi. Toată lumea știe că nu suntem un satelit, nu existsă un astfel de contract și astfel de lucruri nu s-au întâmplat niciodată. Doar că există această legătură între cluburi și noi suntem foarte mulțumiți”, a precizat Spors.
”E bine să ai un club mare ca Chelsea cu care să te consulți. Eu sunt aici de un an iar tradiția împrumuturilor este importantă. Trebuie să ne convingem mereu că jucătorii consideră că este pasul potrivit pentru cariera lor”, consideră el.
Vitesse a și beneficiat de jucătorii împrumutați de Chelsea. Matt Miazga, Lewis Baker, Nathan și Mukthar Ali erau toți în lot în 2017 atunci când clubul a cucerit primul trofeu important din ultimii 120 de ani - Cupa Olandei.
League Cup
Arsenal, victorie cu Leeds! Chelsea a avut nevoie de lovituri de departajare în Cupa Ligii Angliei
ACUM 6 ORE
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM 7 ORE