În ultimii 10 ani, Chelsea a trimis 29 de jucători sub formă de împrumut la Vitesse Arnhem, printre care și Mason Mount, iar această relație cu totul specială a adus destule comentarii negative, mulți acuzând clubul olandez că este doar un ”satelit” al englezilor.
”Cei doi patroni se cunosc foarte bine, așa a început totul. De aici a venit. Sincer, nu e nimic mai mult. Am avut contacte foarte bune”, a explicat Spors pentru Goal.
”Am o legătură bună cu Petr Cech pentru că îl știu de mult timp. Câteodată mai schimbăm păreri, vorbim de fotbal, de jucătorii lor și ai noștri. Avem o comunicare foarte bună. Sincer, am astfel de conversații și cu alte cluburi mari”, a adăugat el.
Cupa Mondială FIFA
Raheem Sterling se întoarce în Qatar, la timp pentru duelul cu Franța, din sferturile Cupei Mondiale
IERI LA 10:06

Vitesse nu este satelitul lui Chelsea

”Există o relație foarte bună între cluburi. Toată lumea știe că nu suntem un satelit, nu existsă un astfel de contract și astfel de lucruri nu s-au întâmplat niciodată. Doar că există această legătură între cluburi și noi suntem foarte mulțumiți”, a precizat Spors.
”E bine să ai un club mare ca Chelsea cu care să te consulți. Eu sunt aici de un an iar tradiția împrumuturilor este importantă. Trebuie să ne convingem mereu că jucătorii consideră că este pasul potrivit pentru cariera lor”, consideră el.
Vitesse a și beneficiat de jucătorii împrumutați de Chelsea. Matt Miazga, Lewis Baker, Nathan și Mukthar Ali erau toți în lot în 2017 atunci când clubul a cucerit primul trofeu important din ultimii 120 de ani - Cupa Olandei.
Premier League
John Terry, dezvăluiri incredibile despre Mourinho! Ce îi cerea să facă în timpul meciului
07/12/2022 LA 17:33
Premier League
Chelsea, ce lovitură! Londonezii au perfectat transferul unuia dintre marii absenți de la Mondial
28/11/2022 LA 16:36