Vlad Chiricheș s-a accidentat la gambă și nu a jucat în partida celor de la Sassuolo cu Udinese, de vineri. Nu se știe deocamdată cât de gravă este accidentarea, însă căpitanul naționalei ar putea lipsi oricum.
Marți, toți jucătorii lui Sassuolo vor fi testați pentru COVID-19 și dacă va fi găsit un singur rezultat pozitiv, Chiricheș nu va veni la națională.

Anunțul FRF despre Vlad Chiricheș

Premier League
Paul Pogba și-a decis viitorul! Francezul este impresionat de Ralf Rangnick
ACUM 5 ORE
"Căpitanul tricolorilor, Vlad Chiricheș, a fost nominalizat de Mirel Rădoi pe lista jucătorilor convocați pentru cele trei partide ale României din această lună. Indisponibil în urma unei accidentări, Vlad nu a fost în lotul lui Sassuolo la partida disputată aseară în Serie A contra celor de la Udinese. Dar situația legată de sosirea lui în România este și mai complicată.
Potrivit noilor norme interne din Italia implementate în contextul evoluției pandemiei, Vlad ar putea să părăsească Italia doar dacă testul COVID pe care îl vor efectua marți, 10 noiembrie, este negativ pentru EL ȘI TOȚI COECHIPIERII LUI! Ar ajunge astfel în cantonament, în cel mai fericit caz, abia începând de miercuri, 11 noiembrie.
În cazul în care pe 10 noiembrie chiar și unul din jucătorii lui Sassuolo este pozitiv, Chiricheș poate fi considerat din nou contact direct, iar toată echipa italiană intră iar într-o perioadă de carantină specială de 10 zile.
Asta pentru că au existat cazuri pozitive în lotul lui Sassuolo, Chiricheș este considerat contact direct, se află în regim de izolare și i se permit doar antrenamentele și meciurile la echipa de club, fără posibilitatea de a părăsi acel cadru și, implicit, Italia.
Așteptăm vești bune, Vlad!", au scris oficialii FRF.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 12 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 13 ORE