Vlad Dragomir evoluează în prezent la Perugia, însă de internaționalul român de tineret este interesată și Benfica, conform publicației portugheze A Bola, citată de DigiSport. Portughezii precizează că Dragomir mai este dorit și de alte echipe precum Genoa, Udinese, Sampdoria, Empoli, Cagliari, Genk sau chiar Galatasaray.
Benfica se află în acest moment pe locul doi în campionatul Portugaliei având 59 de puncte. Pe primul loc, la un punct distanță, este FC Porto, în condițiile în care mai sunt de jucat 10 etape.
Dragomir a ajuns la Perugia în 2018 după trei sezoane petrecute la echipele de juniori ale lui Arsenal. Românul a fost titular incontestabil în primul sezon. În actuala stagiune Dragomir a jucat 20 de meciuri pentru italieni.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 4 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM 4 ORE
Europa League
Leicester - Napoli 2-2, în meciul serii din EL. Rezultatele din Europa League și Conference League
ACUM 4 ORE