Potrivit revistei Forbes, Barcelona are datorii de 1,5 miliarde de euro. Catalanii caută cu disperare să mai reducă din deficitul financiar. Oficialii clubului au fost de acord să înnchirieze stadionul chiar și pentru nunți!

Plătești între 1.600 și 13.500 de euro

Clubul catalan a anunțat că fanii săi și nu numai pot închiria stadionul pentru a face nunți. Prețul de pornire este de 1.600 de euro, dar se poate ajunge și la 13.500 de euro dacă la petrecere participă între 300 și 1.000 de invitați!
Romanian Liga I
FC Barcelona "își încoardă mușchii"! Laporta, gata să ofere 200 de milioane de € pentru 3 achiziții
ACUM 29 MINUTE
Și cei care aleg să-și unească destinele pe Nou Camp au diverse variante de petrecere. O pot face pe terasa montată chiar pe gazon, pentru 7.000 de euro. Nunta nu trebuie să dureze însă mai mult de 6 ore. În preț este inclusă și asistență din partea angajaților de pe Camp Nou, din partea personalului de hosting.

În rolul lui Pique și Dani Alves

Barcelona a anunțat că închiriază stadionul între 6 și 11 iunie și pentru meciuri de fotbal ale fanilor. Pentru fiecare oră petrecută în complexul catalan, fiecare fotbalist trebuie să achite 300 de euro. Cei care vor privi, doar din tribună, au o taxă mai mică, de doar 30 de euro.
Cei care închiriază Nou Camp au aceleași facilități ca și fotbaliștii blau-grana. Pot folosi vestiarele, dușurile, sauna pe care le utilizează în mod curent și Pique, Dani Alves, Umtiti și celelalte vedete antrenate de Xavi.
Fotbal
Stadionul Nou Camp se numește acum Sportify. Înțelegere de 435 milioane euro!
ACUM 3 ORE
Fotbal
Barça a pus pe masă 40 de milioane pentru transferul lui Lewandowski
ACUM 5 ORE