În ultima vreme s-a speculat că Neymar s-ar putea întoarce la Barcelona, unde este dorit mai ales de Lionel Messi. Argentinianul s-a înțeles excelent cu Neymar cât acesta a evoluat pe Camp Nou, iar din momentul în care acesta a plecat la PSG, catalanii au avut de suferit.
Acest lucru este din ce în ce mai puțin probabil, asta după ce situația de la Barcelona a devenit foarte încordată în ultima vreme. Catalanii au fost umiliți de Bayern în Champions League, iar presa a scris că Messi ar dori să plece de la echipă.
Cupa Mondială FIFA
Neymar: "Cred că a fost ultima mea Cupă Mondială"! Motivul pentru care nu se vede jucând și în 2026
ACUM O ORĂ

Wagner Ribeiro: "Nu puteți pune la îndoială forța financiară a qatarezilor"

Wagner Ribeiro a spus că Messi și Neymar vor putea ajunge să joace din nou împreună, dar nu la Barcelona, ci la PSG. Mai mult, agentul a mers și mai departe, spunând că e posibil ca celor doi să li se alăture și Cristiano Ronaldo în capitala Franței.
Portughezul este și el dezamăgit după eliminarea prematură din Champions League în cele 2 sezoane petrecute la Juventus și este tentat să părăsească Italia. În plus, torinezii ar vrea să scape de el din cauza salariului imens al acestuia, bugetul clubului fiind grav afectat de criza generată de pandemia de coronavirus.
În același timp, qatarezii care dețin PSG nu și-au ascuns dorința de a-i înregimenta pe Messi sau pe Cristiano Ronaldo, dar până acum nu s-a pus problema trasferării amândurora la Paris. Forța financiară a acestora ar putea duce la un asemenea scenariu, dar totuși pare destul de greu de crezut că acest lucru va putea fi realizat.
"Neymar e fericit și cred că va rămâne la PSG cel puțin în următorii doi ani. În acest moment, fără îndoială, e mai ușor pentru Messi să meargă la Paris, decât pentru Neymar să se întoarcă la Barcelona. Messi și Cristiano Ronaldo. Vorbesc serios. Nu puteți pune la îndoială forța financiară a qatarezilor.", a declarat Wagner Ribeiro.
Cupa Mondială FIFA
Neymar, în istoria naționalei Braziliei după golul marcat în sferturi la Cupa Mondială
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Ibrahimovic a dezvăluit care e favorita sa la Cupa Mondială din Qatar! Motivul invocat de suedez
ACUM 2 ORE