Deja pe locul trei în clasamentul all-time al marcatorilor din istoria naționalei Braziliei, la o singură reușită distanță de legendarul Ronaldo, Neymar a impresionat la Barcelona și PSG. Chiar dacă unii îl critică pentru faptul că e prea teatral în momentele în care e faultat, simulând foarte mult, sud-americanul e cu siguranță un fotbalist complet.
Impresarul său nu îl consideră doar un mare jucător, ci e convins că Neymar este mult mai bun decât Messi și Ronaldo, fotbaliștii care cu o singură excepție - Modric - au monopolizat trofeul "Balonul de Aur" de peste un deceniu.
"Este mult mai bun decât Messi și Cristiano Ronaldo. Nu l-am văzut niciodată pe Neymar jucând prost. El a jucat senzațional încă de la Santos, este întotdeauna dezechilibrant pentru apărările adverse. E capabil să obțină lovituri libere, le execută magistral, marchează multe goluri și vine mereu cu assisturi. L-am văzut de ce e în stare atât la Barcelona, cât și la PSG", a spus Wagner Ribeiro pentru ESPN.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
ACUM 17 ORE

Transferul lui Neymar la Barcelona, poveste de presă?

În ultimele luni s-a scris intens despre faptul că Barcelona îl vrea înapoi, mai ales că Messi, unul dintre prietenii săi cei mai buni, îi simte lipsa în ofensivă.
Ribeiro spune că totul a rămas la nivel de zvonuri, catalanii evitând să facă o ofertă concretă pentru cel mai scump fotbalist din istorie. Totuși, agentul sud-americanului nu a negat că Neymar s-a simțit excelent în Catalnuya, unde a legat prietenii care vor dăinui peste ani.
"Barcelona este cel mai mare club, Neymar are cei mai buni prieteni acolo, dar este fericit la PSG. Un jucător mare trebuie să fie profesionist. Este important să fie înconjurat de o atmosferă bună, deoarece pentru el banii nu reprezintă o problemă. Important este că vrea să fie cel mai bun din lume, chiar dacă este încă tânăr", a mai spus agentul.
Întrebat care e valoarea lui Neymar în acest moment, Ribeiro a evitat să ofere un răspuns clar, însă e de părere că această criză generată de COVID-19 va determina cluburile să fie mult mai atente când vine vorba de achiziții pe sume importante.
"PSG ar putea cere 500 de milioane de euro. Spun asta pentru că nu a existat vreo propunere de transfer clară de când a ajuns la Paris. El are un contract pe o perioadă lungă și nu s-a vorbit despre cifre pentru o posibilă mutare", a mai spus agentul, care a lăsat totuși să se înțeleagă că, dacă va fi să se transfere de la PSG, brazilianul va fi achiziționat probabil sub prețul plătit de campioana de Hexagon, 222 de milioane de euro, record absolut. "Vom avea foarte puține transferuri de peste 50 de milioane de euro după această criză provocată de coronavirus", a concluzionat Wagner Ribeiro.

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cristiano Ronaldo, cu gândul la barajul de calificare la CM din Qatar! "Va fi o bătălie frumoasă"
14/01/2022 LA 17:44
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39