Derby-ul de sâmbătă, dintre Manchester United și Arsenal, l-ar putea avea în teren și pe Wayne Rooney. Jucătorul lui United s-a accidentat în victoria Angliei cu 3-0 în fața Scoției și nu a putut fi folosit de selecționerul interimar Gareth Southgate în amicalul contra Spaniei de marți, terminat la egalitate, 2-2.
Conform spuselor lui Southgate, Rooney a absentat din meciul de pregătire din cauza unei accidentări la genunchi suferite în timpul unei sesiuni de antrenament. Se pare însă că fotbalistul va fi apt de joc la ora meciului contra lui Arsenal, iar prezența lui pe teren din primul minut va depinde numai de planurile tactice ale lui Jose Mourinho.
Manchester United primește sâmbătă, de la ora 14:30, vizita lui Arsenal, într-un meci din etapa a 12-a de Premier League. "Diavolii" au mare nevoie de victorie, aflându-se acum pe locul 6, cu numai 18 puncte, la 8 de liderul Liverpool. De cealaltă parte, Arsenal vine după două egaluri pe teren propriu și va face tot ce-i stă în putință să obțină toate punctele puse în joc pentru a nu pierde contactul cu primele clasate.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 5 ORE
  • Partida dintre Manchester United și Arsenal este LIVE pe Eurosport 1, sâmbătă, de la ora 14:30.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 6 ORE