Pierre Webo a oferit o primă reacție după întregul scandal izbucnit marți seară, la Paris. La revenirea în Turcia, antrenorul secund al lui Istanbul Bașakșehir l-a acuzat din nou pe Sebastian Colțescu, spunând că "a întrecut limita".
De asemenea, fostul atacant camerunez le-a mulțumit în mod special pentru susținere președintelui clubului, Goksel Gumusdag, precum și lui Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei:
"Arbitrul (n.r. - Sebastian Colțescu) a spus exact ce a auzit toată lumea la televizor. Pentru un arbitru cu ecuson fifa, a întrecut limita.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
ACUM 40 MINUTE
Vreau să le mulțumesc președintelui clubului nostru și președintelui Turciei pentru că mi-au fost alături. Turcia e și țara mea. Am fost impresionat de toate aceste reacții", a spus Pierre Webo, la revenirea în Turcia.

Preşedintele lui Bașakșehir cere suspendarea pe viaţă a lui Colțescu, după scandalul de la Paris

Sebastian Colțescu riscă o pedeapsă usturătoare din partea UEFA după scandalul de pe Parc des Princes.
Iar turcii au tot interesul să pună presiune pentru o suspendare cât mai drastică. Sky Sports vorbeşte de "cel puţin 10 meciuri", însă o asemenea sancţiune nu îi mulţumeşte pe oficialii de la Istanbul, care cer excluderea pe viață a arbitrului român:
"Îi vom trimite o scrisoare domnului Ceferin (n.r. - președintele UEFA). Vreau să îi mulțumesc personal că a luat atitudine în fața unui asemenea comportament. Am cerut informații despre trecutul acestui arbitru.
Noi, clubul Bașakșehir, am luat atitudine. Acum e momentul ca UEFA să intervină. Acest arbitru trebuie suspendat pe viață", a spus președintele lui Bașakșehir, Goksel Gumusdag, potrivit Fanatik.tr.
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM O ORĂ
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
ACUM 2 ORE