Pierre Webo, antrenorul secund al lui Bașakșehir, a răbufnit în minutul 14 al meciului de la Paris, când Colțescu i-a spus lui Hațegan, centralul partidei, să-l avertizeze pe "acel negru" atunci când s-a referit la camerunez. Webo, care a transmis de curând un mesaj pentru UEFA referitor la scandalul de rasism, i-a cerut socoteală lui Colțescu, apoi jucătorii celor două echipe au ieșit de pe teren și meciul a fost amânat.
Fostul internațional camerunez a fost invitatul unei populare emisiuni TV din Turcia. În cadrul acesteia, el a transmis că scandalul de rasism din meciul PSG - Başakşehir nu are nimic de-a face cu România, ci cu arbitrul Sebastian Colţescu. Pierre Webo a fost invitat în emisiunea "Tocmai am vorbit", realizată de prezentatorul Candas Tolga. Camerunezul a vorbit pe larg despre incidentele petrecute la meciul din Champions League de pe 8 decembrie.

Pierre Webo revine cu specificații în scandalul anului din fotbal

Premier League
Jamie Carragher, despre Romelu Lukaku: "Este o bombă cu ceas în vestiarul lui Chelsea"
ACUM 12 MINUTE
Webo spune că unul dintre asistenţii din brigada condusă de Ovidiu Haţegan a încercat să îşi ceară scuze. "Nu am auzit ce s-a întâmplat, dar îmi pare rău", ar fi spus acesta potrivit secundului lui Başakşehir. Antrenorul principal al turcilor a fost cel care l-a făcut atent pe camerunez. "Okan Buruk mi-a spus cum s-a adresat cel de-al patrulea oficial", a povestit Webo.
"Asta nu este o problemă a României, e o problemă umană. E timpul să ne cerem scuze. Nu există loc pentru un astfel de comportament pe o asemenea platformă. Mi s-a întâmplat acest lucru şi în Spania. Acum trebuie să mergem şi să găsim soluţii. Nu există loc de scuze, trebuie să terminăm cu asta. E frumos să fii un simbol împotriva rasismului. Cel de-al patrulea oficial nu trebuie să-şi ceară scuze. Îl las să se gândească la ce a făcut. E destul pentru mine", a mai declarat Pierre Webo.
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
ACUM 2 ORE
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
ACUM 2 ORE