Pierre Webo, antrenorul secund al lui Bașakșehir, a răbufnit în minutul 14 al meciului de la Paris, când Colțescu i-a spus lui Hațegan, centralul partidei, să-l avertizeze pe "acel negru" atunci când s-a referit la camerunez. Webo, care azi a transmis un mesaj pentru UEFA referitor la scandalul de rasism, i-a cerut socoteală lui Colțescu, apoi jucătorii celor două echipe au ieșit de pe teren și meciul a fost amânat.
Fostul internațional camerunez a vorbit pe larg cu jurnaliștii Daily Mail despre acea seară de la Paris, fiind întrebat și despre cum s-a simțit, dar și dacă a revăzut momentul. Webo a declarat că a revăzut reacția pe care a avut-o după ce Colțescu s-a referit la el cu expresia "ăla negru" atunci când l-a indicat centralului Ovidiu Hațegan.

Pierre Webo, șocat de reacția pe care a avut-o față de Colțescu

Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 43 MINUTE
"Acum sunt mult mai calm, dar când văd ce față am făcut atunci, cât de agresiv am devenit, wow! Nici eu nu mi-aș fi dorit să fiu atunci dușmanul meu, e prima oară când arăt în așa hal, nu mi s-a mai întâmplat", a dezvăluit Webo pentru Daily Mail. În același timp, Webo a precizat că arbitrul român ar fi putut evita aluzia la culoarea pielii.
"Era simplu să zică al treilea tip din dreapta, dă-l afară. Cine? Uite, acesta! Era ușor. Dar la fel de ușor i-a venit să folosească acel cuvânt. Nu mă așteptam la așa ceva de la un arbitru, de la un oficial din UEFA Champions League. A fost un șoc", a precizat Webo. Mai mult, camerunezul în vârstă de 38 de ani a dezvăluit că jucătorii lui PSG și-au arătat susținerea față de el: "Neymar și Marquinhos, apoi directorul sportiv Leonardo au venit la mine pe tunel și mi-au spus că le pare rău și că mă susțin. Au spus că să nu-mi fac griji, sun alături de mine, nici ei nu vor mai intra pe teren pentru că nu acceptă așa ceva", a mai spus Pierre Webo pentru aceeași sursă.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 10 ORE
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 11 ORE