Van Persie, care a colaborat de-a lungul carierei cu Louis van Gaal, Alex Ferguson și Arsene Wenger, l-a descris pe Sir Alex ca fiind ”un supermanager” în cartea ”LVG - The Manager and the Total Person”, despre Louis Van Gaal.
Atacantul olandez, care a ajutat-o pe United să câștige titlul după ce a venit de la Arsenal în 2012, a fost devastat când a auzit că Ferguson se va retrage. Însă Van Persie consideră în continuare că scoțianul este cel mai bun antrenor cu care a lucrat: ”Ferguson a fost cu adevărat un super manager. A fost genial felul în care făcea mereu ca toți jucătorii din lot să fi fericiți și concentrați”.
”Wenger era o combinație între Ferguson și Van Gaal. Din punct de vedere tactic, el (Van Gaal) este un geniu. Nu poți să negi asta. Fiecare manager are calitățile lui. Dar Ferguson este un super manager”, consideră Van Persie.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
ACUM 3 ORE
”Manchester United este o bestie. Am jucat la Arsenal. Fanii de acolo erau încântați dacă jucam un fotbal frumos și câștigam multe meciuri. La United pur și simplu trebuia să câștigi. Trebuia să joci un fotbal frumos, să ataci pe benzi, dar în primul rând să câștigi. Dacă lucrurile merg bine, este cel mai frumos loc din lume. Dacă nu? Este foarte greu, am trecut prin asta. Pentru Louis a fost foarte greu pentru că a ajuns la scurt timp după pelcarea lui Ferguson și a trebuit să joace cu jucătorii lui Ferguson sau Moyes. Și-a adus și el jucători, dar ca să îți impui filosofia e nevoie de timp. La Man United nu ai timp”, a afirmat Van Persie despre perioada petrecută de Van Gaal ca manager al lui Manchester United.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Cupa Africii | Egipt și Guineea Ecuatorială, victorii la penalty-uri! Cum arată tabloul sferturilor
ACUM 4 ORE
Scottish Premiership
Rangers îi caută un înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce român este pe lista scoțienilor
ACUM 5 ORE