Manchester City începea etapa a 6-a din Premier League din postura liderului cu punctaj maxim, care nici măcar nu primise vreun gol în debutul sezonului. E drept, un prim avertisment venise marți, atunci când ”cetățenii” pierduseră pe teren propriu cu Juventus în Liga Campionilor.
De data aceasta, pe Etihad a venit echipa cu cele mai spectaculoase rezultate în deplasare: West Ham avea victorii pe Emirates cu Arsenal și pe Anfield cu Liverpool. Acum, meciul cu City a fost transmis Live pe Eurosport și am văzut cum oaspeții aveau 2-0 până în minutul 31 după reușitele lui Moses și Sakho. Avansul lui West Ham a fost redus până la pauză de reușita lui Kevin de Bruyne, jucătorul venit de la Wolfsburg în urmă cu două săptămâni. Apoi, City a început tare repriza a doua, ocaziile s-au succedat într-un ritm alert la poarta oaspeților însă golurile nu au mai venit, consemnând astfel al treilea mare succes pe teren străin realizat de formația pregătită de Slaven Bilic.
Chiar și în aceste condiții, City își păstrează primul loc în Anglia în timp ce West Ham e sigură de ocuparea unei poziții pe podium înaintea weekend-ului viitor. De eșecul liderului a profitat Chelsea, trupa lui Mourinho impunându-se la capătul unui meci de asemenea transmis pe Eurosport în fața rivalilor locali de la Arsenal. A fost 2-0 pentru gazdele de pe Bridge însă partida a fost dominată de evenimentele din finalul primei reprize, atunci când Gabriel a fost eliminat în urma unei altercații cu Diego Costa. În cele din urmă Arsenal a terminat meciul în 9, Cazorla primind al doilea galben în minutul 79. Dacă oaspeții au rămas cu 10 puncte în 6 etape, campionii londonezi au adunat doar 7 puncte, acesta fiind în continuare cel mai slab debut de sezon pentru Jose Mourinho la Chelsea.
Romanian Liga I
Dinamo - FCSB, derby cu casa închisă! Cum arată gazonul din Ștefan cel Mare înainte de meci
ACUM 7 MINUTE
Etapa a 6-a se încheie în direct pe Eurosport: Liverpool vs Norwich începe la ora 18.00. Transmisiunea Live de pe Anfield începe la 17.45. Programul poate fi urmărit online pe Eurosport Player.
Premier League
Van Dijk a dezvăluit alături de ce fundaș celebru i-ar fi plăcut să joace: "Pe el l-aș alege"
ACUM 14 MINUTE
Liga
Real Madrid va câștiga o sumă uriașă de bani din exploatarea noului stadion Santiago Bernabeu
ACUM O ORĂ