Slaven Bilic este al patrulea antrenor demis în acest sezon de Premier League după ce Frank de Boer, Craig Shakespeare și Ronald Koeman au avut aceasi soartă.
Adus în 2015 la Londra, managerul croat a reușit o clasare pe poziția a 7-a în primul său sezon pe banca lui West Ham, urmat de un al doilea în care a terminat campionatul în a doua jumătate a clasamentului.
Rezultatele slabe înregistrate atât sezonul trecut, cât și în primele unsprezece etape din actualul sezon, i-au făcut pe cei din conducerea lui West Ham să renunțe în cele din urmă la contractul cu Bilic. Înfrângerea de sâmbătă seara de pe teren propriu contra celor de la Liverpool, 1-4, a fost ultima pentru croat la „Ciocănari” după ce acesta pierduse și cu Brighton 0-3, tot pe teren propriu.
Liga
O nouă lovitură pentru Barcelona! Umtiti s-a accidentat și se va opera
ACUM 43 MINUTE
Cei de la West Ham au anunțat decizia într-un comunicat de presă: „Putem confirma că Slaven Bilic a părăsit astăzi poziția sa la club”.
„Patronul echipei și întreg board-ul lui West Ham doresc să îi mulțumească lui Slaven pentru munca și efortul depus pe perioada celor doi ani și jumătate, însă considerăm că este nevoie de o schimbare pentru a continua pozitiv și în conformitate cu ambițiile clubului.”
Alături de Slaven Bilic, asistenții tehnici Nikola Jurcevic, Edin Terzic, Julian Dicks și Miljenko Rak au părăsit de asemenea pozițiile lor la club.
În aceste condiții, favorit pentru preluarea echipei de pe London Stadium este managerul scoțian David Moyes, care a rămas fără echipă după experiența de anul trecut cu Sunderland, formație cu care a și retrogradat.
În prezent, West Ham se află pe un loc retrogradabil, iar primul joc în campionat după era Bilic va fi deplasarea de pe Vicarage Road la Watford, echipă care în weekend a pierdut greu cele 3 puncte pe Goodison Park, în fața lui Everton.
Transmisiunile Premier League de pe Eurosport sunt sponsorizate de UPC Romania.
Romanian Liga I
Transferul lui Sorescu în Polonia, aproape picat! Suma oferită diferă de pretențiile "câinilor"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Fără sportivi nevaccinați la competițiile din Franța! Ligue 1 și Liga Campionilor, afectate
ACUM 2 ORE