Eurosport va transmite in direct 4 meciuri din cadrul etapei a 10-a din Premier League iar startul se va da sâmbătă, atunci când de la ora 17.00 vom urmări confruntarea West Ham vs Chelsea.
Este o partidă care le găsește pe cele două adversare în posturi diametral opuse față de cum era de așteptat în debutul sezonului. Astfel, West Ham ocupă poziția a 4-a în clasamentul din Anglia în timp ce ”campionii” lui Jose Mourinho sunt doar e locul 12. Este o diferență de 6 puncte în favoarea gazdelor: 17 la 11.
Cifrele celor de la Chelsea sunt dezastruoase în acest campionat: 3 victorii, două egaluri și nu mai puțin de 4 înfrângeri. Nu se anunță un meci ușor nici de data aceasta și asta pentru că din deplasare trupa portughezului nu a adunat decât 4 puncte în tot atâtea runde.
Fotbal
Leeds United s-a îndepărtat de zona fierbinte în Premier League cu un succes uriaș la West Ham
ACUM 4 ORE
De partea cealaltă, West Ham a ieșit clar în evidență prin extraordinarele victorii de pe câteva terenuri foarte dificile. Astfel, echipa pregătită de Slaven Bilic a plecat cu toate punctele de pe Emirates, Etihad și Anfield. Tocmai de aceea gazdele de sâmbătă ocupă primul loc într-o ierarhie a meciurilor jucate pe terenuri străine. Acasă a fost ceva mai dificil pentru West Ham: după înfrângerile cu Leicester și Bournemouth au urmat victoria cu Newcastle și remiza cu Norwich.
Live din Premier League pe Eurosport, etapa 10:
- West Ham vs Chelsea, sâmbătă de la 17.00
- Sunderland vs Newcastle, duminică de la 14.00
- Man. United vs Man. City, duminică de la 16.00
- Liverpool vs Southampton, duminică de la 18.00
Programele Eurosport se văd online pe Player.
Spanish Supercopa
Real Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după finala cu Athletic Bilbao. Courtois, paradă uriașă
ACUM 5 ORE
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM 7 ORE