Rămasă fără obiectiv în acest final de sezon, Wigan a jucat un fotbal perfect în prima repriză, reușind să înscrie de 7 ori din 8 șuturi trimise pe spațiul porții. Naismith a deschis scorul după numai 2 minute, după o pasă oferită de Dowell. Moore a dublat avantajul gazdelor în minutul 27, iar Dowell a dus scorul la 3-0 în minutul 32, după două assist-uri reușite de Lowe.
Același Lowe a trecut la finalizare 5 minute mai târziu, apoi au urmat încă 2 goluri din partea lui Moore (min 40) și Dowell (min 42). Williams a stabilit scorul pauzei în prelungirile primei reprize, după un nou assist al lui Lowe.
Premier League
Situație de excepție în vârful Premier League. Departajare după cel mai arbitrar mod posibil
ACUM 36 MINUTE

Wigan - Hull 7-0, la pauză, în Championship

De menționat este că, de-a lungul istoriei sale, Wigan a marcat maximum 8 goluri într-o partidă. Împrumutat de Bournemouth la Wigan iarna trecută, Alex Dobre se află pe bancă la meciul cu Hull.
Grație rezultatului remarcabil din această seară, Wigan va urca pe locul 14 în Championship, fără emoții în privința retrogradării, însă prea departe pentru a se gândi la promovarea în Premier League. De cealaltă parte, Hull se află pe locul 22, primul care duce în liga a 3-a din Anglia.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 40 MINUTE
Ligue 1
Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino
ACUM O ORĂ