Rămasă fără obiectiv în acest final de sezon, Wigan a jucat un fotbal perfect în prima repriză, reușind să înscrie de 7 ori din 8 șuturi trimise pe spațiul porții. Naismith a deschis scorul după numai 2 minute, după o pasă oferită de Dowell. Moore a dublat avantajul gazdelor în minutul 27, iar Dowell a dus scorul la 3-0 în minutul 32, după două assist-uri reușite de Lowe.
Același Lowe a trecut la finalizare 5 minute mai târziu, apoi au urmat încă 2 goluri din partea lui Moore (min 40) și Dowell (min 42). Williams a stabilit scorul pauzei în prelungirile primei reprize, după un nou assist al lui Lowe.
Premier League
Frank Lampard a devenit favorit să preia Everton. Cine mai figurează pe lista clubului
ACUM 34 MINUTE

Wigan - Hull 7-0, la pauză, în Championship

De menționat este că, de-a lungul istoriei sale, Wigan a marcat maximum 8 goluri într-o partidă. Împrumutat de Bournemouth la Wigan iarna trecută, Alex Dobre se află pe bancă la meciul cu Hull.
Grație rezultatului remarcabil din această seară, Wigan va urca pe locul 14 în Championship, fără emoții în privința retrogradării, însă prea departe pentru a se gândi la promovarea în Premier League. De cealaltă parte, Hull se află pe locul 22, primul care duce în liga a 3-a din Anglia.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 4 ORE
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 5 ORE