Rămasă fără obiectiv în acest final de sezon, Wigan a jucat un fotbal perfect în prima repriză, reușind să înscrie de 7 ori din 8 șuturi trimise pe spațiul porții. Naismith a deschis scorul după numai 2 minute, după o pasă oferită de Dowell. Moore a dublat avantajul gazdelor în minutul 27, iar Dowell a dus scorul la 3-0 în minutul 32, după două assist-uri reușite de Lowe. Același Lowe a trecut la finalizare 5 minute mai târziu, apoi au urmat încă 2 goluri din partea lui Moore (min 40) și Dowell (min 42).
Williams a stabilit scorul pauzei în prelungirile primei reprize, după un nou assist al lui Lowe.
Cupa Mondială FIFA
Motivul pentru care Samuel Eto'o a luat la bătaie un fan! Întrebarea care l-ar fi scos din sărite
ACUM 8 MINUTE

Wigan - Hull 8-0. Românul Alex Dobre, implicat în cea mai clară victorie din istoria Championship

Wigan a mai înscris o singură dată după pauză, prin Dowell, care a bifat hattrick-ul. Internaționalul român de tineret, Alex Dobre, a fost introdus pe teren în minutul 78, în locul lui Balogun, fiind implicat într-un meci istoric în fotbalul englez. Grație succesului fabulos din această seară, Wigan a egalat recordul pentru cea mai categorică victorie din Championship.
Același scor (8-0) a fost înregistrat și în 2014, când Bournemouth se impunea pe terenul lui Birmingham, în runda cu numărul 14. În același timp, rezultatul din această seară reprezintă cea mai clară victorie obținută de Wigan în campionat, de-a lungul întregii sale istorii.
Împrumutat de la Bournemouth iarna trecută, Alex Dobre s-a aflat la prima sa apariție în Championship în tricoul lui Wigan.
Grație rezultatului remarcabil din această seară, Wigan a urcat pe locul 14 în Championship, fără emoții în privința retrogradării, însă prea departe pentru a se gândi la promovarea în Premier League. De cealaltă parte, Hull se află pe locul 22, primul loc care duce în liga a 3-a din Anglia.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Romanian Liga I
Își dorește Florinel Coman să plece de la FCSB? Declarația acestuia care lasă urme de interpretare
ACUM 9 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Scene ireale în Qatar! Samuel Eto'o a lovit cu piciorul un suporter, după Brazilia - Coreea de Sud
ACUM O ORĂ