Mijlocașul lui Crystal Palace, Wilfried Zaha, a decis să reprezinte naționala Coastei de Fildeș, renunțând astfel la selecționata Angliei. Chiar dacă a evoluat în două meciuri pentru englezi, ambele au fost partide amicale și astfel cererea sa a fost aprobată de FIFA. Cele două partide de pregătire au avut loc în 2012, contra Suediei și Scoției.
  • Cazul lui Zaha este asemănător cu situația lui Diego Costa, care a reprezentat Brazilia, dar a ales să joace pentru naționala Spaniei.
În vârstă de 24 de ani, mijlocașul lui Palace are în acest sezon 5 pase de gol, doar cu două mai puțin decât cel mai bun pasator decisiv din Premier League, Kevin de Bruyne. Mai mult, Wilfried Zaha este al doilea în clasamentul celor mai multe driblinguri reușite pe meci, cu o medie de 4,8.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM O ORĂ
Zaha este născut în Abidjan, Coasta de Fildeș, și s-a mutat în Thornton Heath împreună cu familia pe când avea 4 ani. La 12 ani a fost cooptat în academia lui Crystal Palace, pentru care a debutat în 2010. În 2013 a fost cumpărat de Manchester United pentru 12 milioane de euro, dar a bifat doar două meciuri oficiale pentru "diavoli" înainte de a fi cumpărat pe 2 februarie 2015 de Palace, pentru 3,5 milioane de euro.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM O ORĂ
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM O ORĂ