Internaționalul cu peste 30 de selecții la naționala Angliei a primit o ofertă amuzantă, în miez de noapte, cu puțin timp înainte de încheierea ferestrei de transferuri. Wilshere a fost chemat la Hitchin Town FC, echipa din orașul său natal.
Oficialii clubului Hitchin Town, aflat în liga a 7-a engleză, i-au făcut o ofertă hilară lui Wilshere pe contul de Twitter, iar internaționalul de 28 de ani le-a oferit un răspuns pe măsură, care a adunat mii de aprecieri și distribuiri.
"Jack, dacă ai nevoie să te menții în formă până îți găsești o nouă echipă, să știi că suntem în căutarea unui mijlocaș creativ de 28 de ani din Hitchin (n.r. - orașul natal al lui Wilshere). Știi unde să ne găsești!", au scris cei de la Hitchin Town FC.
Premier League
Mbappe, surclasat la un capitol la care excelează! Cine e "regele driblingurilor" în Europa
ACUM O ORĂ

Wilshere, chemat la Hitchin Town FC, echipa din liga a 7-a engleză

Replica fostului mijlocaș de la Arsenal a sosit la scurt timp după aceea:
"Ne vedem mâine! La ce oră? Nu vreau să primesc amendă încă din prima zi!", a scris, extrem de amuzat, Wilshere.
Jack Wilshere mai avea contract cu West Ham până vara viitoare, însă oficialii clubului au decis să i-l rezilieze. Mijlocașul a fost mai mult accidentat în perioada petrecută la formația londoneză și n-a adus aportul pe care board-ul "ciocănarilor" îl aștepta, având în vedere experiența sa uriașă.
Wilshere a fost chinuit de o accidenare la gleznă, care l-a ținut departe de gazon foarte mult timp. Mijlocașul de 28 de ani a bifat numai 19 apariții în două sezoane, reușind să înscrie un singur gol.

Wilshere și Welbeck, rămași fără echipe

Wilshere încă poate să-și găsească echipă, deși perioada de mercato s-a încheiat. Având în vedere că mijlocașul este liber de contract, va mai putea primi oferte - precum cea de la Hitchin Town FC - de la orice altă echipă în următoarele zile.
În aceeași situație se află și Danny Welbeck, fostul său coechipier de la Arsenal. Atacantul de 29 de ani s-a despărțit de retrogradata Watford, după un singur sezon, și se află în căutarea unei noi aventuri.
Crescut la Arsenal, Jack Wilshere a fost promovat la prima echipă a "tunarilor" în 2010. Mijlocașul a petrecut 8 ani pe Emirates, reușind să cucerească 3 trofee. De-a lungul carierei, el a mai fost împrumutat la Bolton și Bournemouth.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Scandal mare în "fotbalul mic"! AMFB obligă cluburile să joace play-off-ul pe un teren execrabil
ACUM 2 ORE
Fotbal
El Clasico în SUA! În ce oraș american se vor întâlni Barcelona și Real Madrid în această vară
ACUM 2 ORE