Internaționalul cu peste 30 de selecții la naționala Angliei a primit o ofertă amuzantă, în miez de noapte, cu puțin timp înainte de încheierea ferestrei de transferuri. Wilshere a fost chemat la Hitchin Town FC, echipa din orașul său natal.
Oficialii clubului Hitchin Town, aflat în liga a 7-a engleză, i-au făcut o ofertă hilară lui Wilshere pe contul de Twitter, iar internaționalul de 28 de ani le-a oferit un răspuns pe măsură, care a adunat mii de aprecieri și distribuiri.
"Jack, dacă ai nevoie să te menții în formă până îți găsești o nouă echipă, să știi că suntem în căutarea unui mijlocaș creativ de 28 de ani din Hitchin (n.r. - orașul natal al lui Wilshere). Știi unde să ne găsești!", au scris cei de la Hitchin Town FC.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 8 ORE

Wilshere, chemat la Hitchin Town FC, echipa din liga a 7-a engleză

Replica fostului mijlocaș de la Arsenal a sosit la scurt timp după aceea:
"Ne vedem mâine! La ce oră? Nu vreau să primesc amendă încă din prima zi!", a scris, extrem de amuzat, Wilshere.
Jack Wilshere mai avea contract cu West Ham până vara viitoare, însă oficialii clubului au decis să i-l rezilieze. Mijlocașul a fost mai mult accidentat în perioada petrecută la formația londoneză și n-a adus aportul pe care board-ul "ciocănarilor" îl aștepta, având în vedere experiența sa uriașă.
Wilshere a fost chinuit de o accidenare la gleznă, care l-a ținut departe de gazon foarte mult timp. Mijlocașul de 28 de ani a bifat numai 19 apariții în două sezoane, reușind să înscrie un singur gol.

Wilshere și Welbeck, rămași fără echipe

Wilshere încă poate să-și găsească echipă, deși perioada de mercato s-a încheiat. Având în vedere că mijlocașul este liber de contract, va mai putea primi oferte - precum cea de la Hitchin Town FC - de la orice altă echipă în următoarele zile.
În aceeași situație se află și Danny Welbeck, fostul său coechipier de la Arsenal. Atacantul de 29 de ani s-a despărțit de retrogradata Watford, după un singur sezon, și se află în căutarea unei noi aventuri.
Crescut la Arsenal, Jack Wilshere a fost promovat la prima echipă a "tunarilor" în 2010. Mijlocașul a petrecut 8 ani pe Emirates, reușind să cucerească 3 trofee. De-a lungul carierei, el a mai fost împrumutat la Bolton și Bournemouth.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Fotbal
Seara magică a "băiatului de Aur", Moruțan. Nota primită, "palmele de bucurie" ale lui Terim
ACUM 8 ORE
Fotbal
Moruțan a salvat-o pe Galatasaray cu unul dintre golurile carierei. Reacția lui Fatih Terim
ACUM 9 ORE