Jack Wilshere este departe de vremurile bune în care juca alături de Arsenal în Champions League.
Mijlocașul englez a rămas fără echipă preț de câteva luni, după ce s-a despărțit de West Ham, în octombrie 2020. În cele din urmă, Wilshere a semnat cu Bournemouth, echipă care evoluează în Championship.
Cariera lui Wilshere a intrat pe o pantă descendentă, însă mijlocașul englez se bucură în continuare de amintirile frumoase din perioada petrecută la Arsenal.
Serie B
"Își dorește mult mai mult!" Anunț important despre viitorul lui Dennis Man la Parma
ACUM 13 MINUTE

Wilshere, replică ironică la adresa lui Xavi, Iniesta și Busquets

Recent, Wilshere a fost întrebat pe contul de Twitter, de către un fan, despre meciul cu Barcelona, din 2011, din optimile UEFA Champions League. Arsenal a câștigat cu 2-1 pe Emirates, dar a pierdut apoi cu 3-1 pe Camp Nou și a părăsit competiția.
Barcelona urma să câștige apoi prestigiosul trofeu, după o finală cu Manchester United, scor 3-1.
"De la ce jucători ai învățat cel mai mult în meciul împotriva Barcelonei, de pe Emirates, din 2011? Xavi, Iniesta sau Busquets?", a fost întrebat Wilshere.
Răspunsul lui Wilshere a venit imediat. Fostul mijlocaș al "tunarilor" a oferit o replică ironică, spunând practic că Xavi, Iniesta și Busquets n-au făcut față contra lui:
"Nu am putut să învăț prea multe de la ei... adevărul e că, în acea seară, cei 3 au petrecut tot timpul în buzunarul meu", a fost răspunsul lui Wilshere, care a încins spiritele în mediul online.
https://i.eurosport.com/2011/02/17/691052.jpg

Wilshere, criticat dur în mediul online, după ce i-a ironizat pe Xavi, Iniesta și Busquets

Utilizatorii "răniți" de replica ironică a lui Wilshere l-au "urecheat" pe mijlocaș, aducându-i aminte de performanțele uriașe bifate de cei 3 mijlocași ai Barcelonei. Fanii au făcut o comparație cu cariera lui Wilshere, jucător aflat în prezent în liga a 2-a engleză, la 29 de ani.
Wilshere era privit ca un jucător de mare viitor pe vremea când se afla la Arsenal. Din păcate pentru el, nivelul prestațiilor sale a scăzut odată cu trecerea timpului, fiind afectat și de o serie de accidentări chinuitoare.
Jack Wilshere a adunat 197 de meciuri pentru Arsenal în perioada 2008-2018, reușind să înscrie 14 goluri, să ofere 30 de assist-uri și să cucerească 3 trofee: 2 Cupe ale Angliei (2014, 2015) și o Supercupă a Angliei (2014).
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Fotbal
Cotele pentru Balonul de Aur 2021, cu o lună înainte de desemnarea celui mai bun jucător
ACUM 29 MINUTE
Fotbal
Cine sunt marii favoriți pentru Balonul de Aur 2021 după încheierea procesului de votare
ACUM 43 MINUTE