Paris Saint-Germain a fost eliminată din Liga Campionilor la masculin, dar a rămas în cursă pentru câștigarea trofeului la feminin. Iar marți seara a realizat o performanță remarcabilă pe Fusball Arena din Munchen, unde a câștigat cu scorul de 2-1 cu Bayern, în manșa tur din sferturile de finală.
Marie-Antoinette Katoto a marcat în ambele reprize, iar PSG este acum favorită la calificarea în semifinale, în returul care va avea loc în Franța, săptămâna viitoare. Klara Buhl a redus din diferență pe final, astfel că Bayern nu și-a spus totuși ultimul cuvânt în acest sfert de finală.

PSG este în continuare precaută, în timp Barca pare scăpată în învingătoare

Women's Champions League
"Manita" și record mondial pentru Barca pe Camp Nou!
22/04/2022 LA 19:48
"A fost doar o prima manșă. Înainte de meci, le-am spus fetelor că va fi o confruntare foarte dificilă pentru că în față era Bayern. Joacă împreună de 3-5 ani și este o echipă foarte bună, așa că va trebui să ținem cont de asta și la manșa secundă", a declarat Didier Ollé-Nicolle, antrenorul Parisului, potrivit UEFA.
"Desigur că suntem foarte mulțumiți de victorie, a fost un meci greu pentru noi împotriva unei adversare foarte bune. Am fost foarte eficiente astăzi, am profitat de șansele create. Suntem mulțumite de victorie și acum trebuie să fim concentrate pe următorul meci", a declarat și Amanda Ilestedt, apărătoare în echipa PSG.
Tot în această seară a avut loc și al doilea sfert de finală, un adevărat derby în Spania, între Real Madrid și FC Barcelona. Gruparea Los Blancos a deschis devreme scorul, în minutul 8, prin Olga Garcia Carmona.
Campioană en-titre, după o finală câștigată cu Chelsea cu 4-0 anul trecut, Barcelona a confirmat calculele hârtiei și a întors rezultatul în partea secundă, după golurile realizate de Alexia Putellas (2) și Claudia Pina, astfel că s-a imous cu 3-1. Returul va avea loc tot săptămâna viitoare.
Până atunci, miercuri seară sunt programate celelalte două partide din cadrul sferturilor de finală, manșa tur, astfel:
Juventus – Lyon, ora 19:45
Arsenal – Wolfsburg, ora 22:00
Women's Champions League
Echipa feminină a Barcelonei, o nouă partidă cu casa închisă în Champions League
06/04/2022 LA 16:19
Women's Champions League
Audiență record la meciul în care Barcelona a învins Real Madrid în sferturile Ligii Campionilor
30/03/2022 LA 19:42