Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Accidentare groaznică pentru Santiago Arias în preliminariile pentru Mondialul din 2022

Ion Alexandru

Publicat 10/10/2020 la 07:33 GMT+3

Santiago Arias este unul dintre pilonii de bază ai naționalei Columbiei. Accidentarea sa foarte gravă de la meciul câștigat în fața Venezuelei îl va ține departe de gazon cel puțin 6 luni.

James Rodriguez a început să plângă când și-a dat seama cât de gravă este accidentarea lui Santiago Arias

Credit imagine: Eurosport

Santiago Arias a prins doar 8 minute pe teren la disputa cu Venezuela din cadrul preliminariilor pentru Mondialul din 2022. Arias a fost ghinionist. Într-un duel pentru minge cu rivalul Darwin Machis, Arias a sufert o accidentare îngrozitoare. Arbitrul din Ecuador s-a grăbit să-l elimine pe venezuelean, iar coechiperii lui Arias în frunte cu starul Columbiei James Rodriguez au început să plângă pe teren.
Columbia a câștigat cu 3-0 la debutul în preliminariile pentru Campionatul Mondial care se va disputa peste doi ani în Qatar. Zapata și Muriel au marcat în prima repriză a meciului disputat la Barranquilla.

Brazilia este primul lider al grupei unice din America de Sud

Brazilia a făcut show la primul meci din preliminariile pentru Mondialul din Qatar. Atacantul lui Liverpool, Firmino a dat două goluri, iar Neymar s-a mulțumit cu două pase decisive în succesul cu 5-0 în fața Boliviei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo