Argentina a devenit a 13-a echipă națională calificată la turneul final al Campionatului Mondial din 2022. Echipa lui Lionel Messi a remizat, noaptea trecută, scor 0-0, cu Brazilia, prima reprezentativă din America de Sud care a obținut biletele pentru Qatar, și a încheiat această campanie de calificare pe locul 2 al clasamentului, cu 29 de puncte.
Argentinienii au fost depășiți doar de Brazilia, care a acumulat 35 de puncte, dar au reușit o serie foarte bună de rezultate, fiind fără înfrângere, cu 8 victorii și 5 rezultate de egalitate.
Astfel, dubla campioană mondială a obținut calificarea la turneul final, pentru a 13-a oară consecutiv. Ediția de anul viitor a competiției va fi a cincea pentru Lionel Messi, care va deveni argentinianul cu cele mai multe apariții la Cupa Mondială, depășindu-i pe Javier Mascherano și Diego Armando Maradona.
Ligue 1
Luis Suarez a dezvăluit marea problemă a lui Messi la PSG: "Vorbim zilnic, mereu îmi spune asta"
ACUM 14 ORE
Starul lui PSG a mai participat la edițiile din Germania 2006, Africa de Sud 2010, Brazilia 2014 și Rusia 2018.

Ce echipe s-au calificat deja la Campionatul Mondial din 2022

Până acum, 12 echipe naționale s-au calificat la turneul final din 2022, 10 din Europa și două din America de Sud, cărora li se adaugă țara gazdă, Qatar. Astfel, pe lângă Brazilia și Argentina, din Europa vor participa la cea de-a 22-a ediție a Cupei Mondiale Franța, Anglia, Germania, Elveția, Spania, Serbia, Belgia, Danemarca, Croația și Olanda.
Alte 12 echipe de pe continent se vor lupta în luna martie pentru cele 3 locuri rămase disponibile pe tabloul final al competiției supreme din fotbalul mondial. Printre acestea, se remarcă Portugalia și Italia, fosta și actuala campioană europeană. Meciurile de baraj vor avea loc la finalul lunii martie 2022. Primul tur este programat pe 24/25 martie, iar următorul pe 28/29 martie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Cotele pentru Balonul de Aur 2022. Un jucător care nu a prins lista de 30 în 2021, printre favoriți
ACUM 15 ORE
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 16 ORE