Brazilia a obținut noaptea trecută a 11-a victorie din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, impunându-se cu scorul de 1-0 în fața Columbiei grație golului marcat de Paqueta, în minutul 72, după un assist al lui Neymar.
Echipa lui Tite a devenit, astfel, prima națională din America de Sud care s-a calificat la turneul final al Campionatului Mondial din Qatar, fiind neînvinsă și având un golaveraj de 27:4.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Tite a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar și Danilo, ambii accidentați
ACUM 17 ORE
În urma victoriei cu echipa Columbiei, Brazilia a ajuns la 11 succese consecutive pe teren propriu în calificările turneului mondial, aceasta fiind cea mai lungă serie de victorii înregistrate în istoria competiției.

Neymar, luat pe sus de un fan

La finalul partidei, Neymar, care va fi la a treia prezență la un Campionat Mondial, după participările la edițiile din 2014 și 2018, a sărbătorit victoria pe teren, purtând o pălărie de cowboy și dansând.
Înaintea acelui moment, starul lui PSG a fost luat în brațe de un suporter care a reușit să intre pe teren într-un moment de neatenție al oamenilor de ordine.
Pentru Brazilia urmează miercuri dimineață meciul cu Argentina, echipă care este și ea neînvinsă în această campanie de calificare la Cupa Mondială, având 7 victorii și 4 rezultate de egalitate după primele 11 partide.
Cupa Mondială FIFA
Neymar le-a arătat fanilor cum arată glezna sa, după accidentarea suferită în meciul cu Serbia
IERI LA 19:46
Cupa Mondială FIFA
"Cea mai mare greșeală a lui Neymar e că s-a născut brazilian!" Mesaj dur după accidentarea suferită
26/11/2022 LA 08:08