Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Brazilia s-a calificat la Campionatul Mondial din 2022! Recordul nemaiîntâlnit scris în partida contra Columbiei

Bianca Dumitru

Publicat 12/11/2021 la 13:14 GMT+2

Brazilia a obținut noaptea trecută calificarea la Campionatul Mondial din 2022, în urma victoriei cu 1-0 în fața Columbiei. Echipa lui Neymar a ajuns la 11 victorii consecutive pe teren propriu în preliminariile Cupei Mondiale, iar starul lui PSG a sărbătorit direct pe teren.

Brazil's Lucas Paqueta (C) celebrates with teammates Vinicius Junior (L) and Neymar after scoring against Colombia during the South American qualification football match for the FIFA World Cup Qatar 2022, at the Neo Quimica Arena, previously known as Aren

Credit imagine: Getty Images

Brazilia a obținut noaptea trecută a 11-a victorie din preliminariile Cupei Mondiale din 2022, impunându-se cu scorul de 1-0 în fața Columbiei grație golului marcat de Paqueta, în minutul 72, după un assist al lui Neymar.
Echipa lui Tite a devenit, astfel, prima națională din America de Sud care s-a calificat la turneul final al Campionatului Mondial din Qatar, fiind neînvinsă și având un golaveraj de 27:4.
În urma victoriei cu echipa Columbiei, Brazilia a ajuns la 11 succese consecutive pe teren propriu în calificările turneului mondial, aceasta fiind cea mai lungă serie de victorii înregistrate în istoria competiției.

Neymar, luat pe sus de un fan

La finalul partidei, Neymar, care va fi la a treia prezență la un Campionat Mondial, după participările la edițiile din 2014 și 2018, a sărbătorit victoria pe teren, purtând o pălărie de cowboy și dansând.
Înaintea acelui moment, starul lui PSG a fost luat în brațe de un suporter care a reușit să intre pe teren într-un moment de neatenție al oamenilor de ordine.
Pentru Brazilia urmează miercuri dimineață meciul cu Argentina, echipă care este și ea neînvinsă în această campanie de calificare la Cupa Mondială, având 7 victorii și 4 rezultate de egalitate după primele 11 partide.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo