Argentina a câștigat noaptea trecută partida de pe teren propriu cu Uruguay, scor 3-0. Câștigătoarea Copa America din această vară a deschis scorul în minutul 38 prin Lionel Messi, iar Rodrigo De Paul a dus scorul la 2-0 în minutul 44.
În repriza a doua, Lautaro Martinez a stabilit scorul final, după ce a marcat în minutul 62. La doar trei minute de la reușita sa, fotbalistul celor de la Inter a fost înlocuit de Angel Di Maria, iar după ce a luat loc pe banca de rezerva, acesta a fost surprins de camerele de luat vederi cu lacrimi în ochi.
World Cup Qualification CONMEBOL
Argentina, calificată la turneul final al CM din Qatar! Recordul pe care îl va stabili Messi în 2022
17/11/2021 LA 06:08

Lautaro Martinez, în lacrimi după ce a fost schimbat în partida cu Uruguay

Schimbat la câteva minute după ce a marcat, la un scor confortabil pentru argentinieni, reacția lui Lautaro Martinez i-a făcut pe cei mai mulți să se ducă cu gândul la o accidentare. Cu toate acestea, argentinianul în vârstă de 24 de ani a explicat după partidă ce l-a făcut să aibă o asemenea reacție pe banca de rezerve:
"Pentru fiica mea, pentru familia mea. M-am gândit la familia mea care a fost la stadion, acesta este motivul pentru care m-am emoționat. Acesta este un sacrificiu. Familia mea a fost mereu alături de mine și voi fi întotdeauna recunoscător pentru acest lucru", a declarat Lautaro la finalul partidei.
Reușita din partida cu Uruguay a reprezentat golul cu numărul 16 pentru Lautaro Martinez, cel care a ajuns la 32 de prezențe la echipa națională. În acest moment, cu 10 partide, Argentina se află pe locul 2 în grupa de calificare din America de Sud pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022, cu 22 de puncte. Pe primul loc se află Brazilia, care după 10 partide are 28 de puncte.
Fotbal
Cine sunt cei care au avut mari performanțe cu echipele naționale, dar n-au confirmat ca antrenori
13/11/2021 LA 15:52
Fotbal
Care este starea lui Messi, ajuns în cantonamentul Argentinei pentru duelurile cu Uruguay + Brazilia
09/11/2021 LA 13:10