Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Lionel Messi, unul dintre cele mai bizare goluri ale carierei, în victoria cu Uruguay

Alex Masgras

Actualizat 11/10/2021 la 17:05 GMT+3

Argentina a învins cu 3-0 naționala din Uruguay, Lionel Messi fiind jucătorul care a deschis scorul pentru reprezentativa "pumelor". Reușita de seara trecută a fost și una dintre cele mai ciudate ale argentinianului în vârstă de 34 de ani.

Messi.

Credit imagine: Getty Images

Argentina s-a impus seara trecută în meciul de pe teren propriu cu Uruguay, scor 3-0. Pentru "pume" au marcat Lionel Messi, Rodrigo De Paul și Lautaro Martinez, dar reușita jucătorului celor de la Paris Saint-Germain care l-a făcut primul sud-american care ajunge la 80 de goluri internaționale va rămâne specială.

Lionel Messi, reușită bizară în partida cu Uruguay

În minutul 38 al partidei de la Buenos Aires, Lionel Messi a deschis scorul pentru Argentina. Jucătorul lui Paris Saint-Germain a înaintat cu balonul spre careul advers și a încercat să îl angajeze pe Nicolas Gonzalez. Cu toate acestea, atacantul lui Fiorentina nu a reușit să intercepteze balonul, dar a fost suficient încât să îl încurce pe Muslera, care a fost luat prin surprindere de mingea trimisă de Messi.
Astfel, Lionel Messi a ajuns la borna 80 cu o reușită în care scopul său principal a fost să paseze pentru coechipierul său.
"Am jucat un meci grozav, totul a mers perfect pentru noi. Odată ce am marcat primul gol, am început să găsim spații mult mai ușor și am reușit să marcăm din nou", a declarat Lionel Messi după partidă, potrivit Reuters.
În acest moment, cu 10 partide, Argentina se află pe locul 2 în grupa de calificare din America de Sud pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022, cu 22 de puncte. Pe primul loc se află Brazilia, care după 10 partide are 28 de puncte.
Din grupa din America de Sud, primele patru echipe obțin calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, în timp ce locul 5 va disputa un baraj pentru a ajunge la turneul final.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo