Echipa de la Antipozi a început cu stângul sesiunea de penalty-uri, ratând prin Martin Boyle, dar apoi au transformat prin Aaron Mooy, Craig Goodwin, Ajdin Hrustic, Jamie Maclaren şi Awer Mabil.
Pentru peruani au înscris Gianluca Lapadula, Alexander Callens, apoi a ratat Luis Advincula, au transformat Renato Tapia şi Edison Flores, iar Alex Valera a ratat.

Andrew Redmayne, "portarul dansator", eroul Australiei

Premier League
Cristiano Ronaldo vrea să plece de la United! Vrea trofee, iar pe Old Trafford bate vântul de 5 ani!
ACUM 21 MINUTE
Portarul Andrew Redmayne, intrat în finalul prelungirilor (120+1) pentru că e un specialist la penaltyuri, a fost eroul australienilor. Veteranul de la Sydney FC a uimit pe toată lumea cu mișcările sale la loviturile de pedeapsă, determinându-i pe sud-americani să rateze.
Redmayne, 194 de centimetri înălțime, și-a petrecut întreaga carieră în țara natală, a fost de cinci ori campion și acum intră în istoria fotbalului australian pentru cele două parade salvatoare care îi permit țării sale să meargă în Qatar.
Australia s-a clasat pe locul al treilea în Grupa B din ultima fază a preliminariilor zonei Asia şi a câştigat barajul cu Emiratele Arabe Unite (2-1), echipa de pe locul al treilea din Grupa A.
Pentru Socceroos aceasta a fost a cincea calificare consecutivă la Cupa Mondială. La Cupa Mondială din Qatar (21 noiembrie-18 decembrie), Australia va face parte din Grupa D, alături de Franţa, campioana en titre, Danemarca şi Tunisia.
Ultima echipă care va obţine biletul pentru CM 2022 va fi Costa Rica sau Noua Zeelandă, care se vor înfrunta marţi, într-un alt baraj intercontinental, la Doha.
Fotbal
Trei ani de la acel EURO U21 fantastic. Unde sunt acum protagoniștii acelor performanțe?
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Cum se poziționează Superliga din România în raport cu celelalte campionatele din estul Europei
ACUM 3 ORE