”Naționala a sărbătorit în stil victoria împotriva Germaniei, adusă de golurile căpitanului Goran Pandev și Elif Elmas. Echipa lui Igor Angelovski a jucat disciplinat și cu încredere în sine, fără să îi lase pe adversarii puternici să domine terenul. Această victorie istorică este preludiul perfect pentru Campionatul European din iunie”, scriu cei de la Nova Makedonija.
”Am demonstrat că fotbalul nu este un sport în care întotdeauna câștigă germanii”, a fost titlul publicației din Macedonia.
”Macedonia s-a apărat bine și a fost foarte bine organizată în a doua repriză, ceea ce a făcut ca germanii să nu reușească să aibă vreo ocazie importantă”, scriu jurnaliștii macedoneni.
World Cup Qualification UEFA
Nicolae Dică a dezvăluit cum l-a convins pe Mirel Rădoi să rămână la naționala României
08/04/2021 LA 05:38

Macedonia de Nord, victorie istorică în Germania

Un gol târziu marcat de mijlocașul celor de la Napoli, Eljif Elmas, a adus Macedoniei de Nord o victorie uriașă împotriva Germaniei, 2-1 la Duisburg, în Grupa J, din care face parte și România.
Macedonia de Nord a deschis scorul în prelungirile primei reprize atunci când căpitanul de 37 de ani Goran Pandev ș-a folosit de experiența sa pentru a fi la locul potrivit la momentul potrivit, convertind o centrare joasă.
Ilkay Gundogan, mijlocașul lui Manchester City, a egalat scorul din penalty și Germania părea să evite o înfrângere cu adevărat istorică. După o ratare imensă a lui Werner, coșmarul a devenit realitate pentru nemți atunci când Elmas a profitat de o lipsă de marcaj flagrantă a fundașilor germani și a îndeplinit o simplă formalitate în finalul meciului pentru a aduce cele trei puncte Macedoniei de Nord.
World Cup Qualification UEFA
FIFA a publicat noul clasament mondial! Pe ce poziție se află România după ultimele meciuri
07/04/2021 LA 16:44
World Cup Qualification UEFA
Pițurcă n-a fost impresionat de naționala Germaniei! Incredibil cum l-a descris pe Low
03/04/2021 LA 10:41