”La Mirel se vede lipsa de experiență, poate și o încăpățânare prea mare a lui. Nu poți să schimbi așa echipa, trebuie să ai o linie cel puțin care să fie omogenă, dacă tu schimbi mereu echipa...”, a declarat Duckadam pentru Eurosport după înfrângerea României din Armenia.
Liniște nu va mai fi la națională. Nici susținerea federației nu o să o mai aibă ca până acum, cred că onorabil ar fi să își dea demisia și să își vadă de cariera de antrenor.
”Cred că a pierdut și susținerea jucătorilor, cred că pe mulți i-au deranjat aceste schimbări repetate, am văzut pe fețele lor că sunt nemulțumiți. A fost o experiență pentru el, dar cred că doar ar prelungi agonia dacă ar rămâne”, a adăugat Duckadam.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Verdict dur pentru Mitriță: ratează duelurile cu Islanda și Liechtenstein! Cât va lipsi de pe teren
IERI LA 09:30
”Singurul câștig de la echipa națională din aceste trei meciuri este Florin Niță. Am câștigat un portar. Cu siguranță el va fi titular de azi înainte pentru următorii ani, avem portari, nu ducem lipsă, vine și Vlad din spate, mai este și Radu. Mai greu este la fundași centrali, dar sper ca cei care vor antrena echipa națională să acorde încredere tinerilor”, a adăugat el.

Armenia - România 3-2. Mirel Rădoi se gândește și el la demisie

”Mi-e greu să-i înțeleg în momentul în care ajung 1 versus 1 cu atacanții sau cu mijlocașii lor de bândă și îi lăsăm să intre în interior, deși știm că nu trebuie. Cred că în seara asta au fost mai multe momente de blackout decât ce s-a întâmplat cu Macedonia. În vestiar, la final, le-am spus tot aceste lucruri. Parcă nu mai știau să joace fotbal pe final! Nu mai eram nici tehnici, așa cum se tot spune că suntem.
Noi, staff-ul, atât am putut în seara asta. Mi-e greu să cred ce va urma. Poate ceea ce încerc să discut cu ei nu ajunge clar la urechea lor. Pentru noi, staff-ul, e un semnal de alarmă dacă jucătorii nu răspund la indicațiile noastre”, a afirmat el.
ÎN MOMENTUL DE FAȚĂ, AM UN IMPULS DE DEMISIE, ÎL AM DE CÂND S-A TERMINAT PARTIDA. DAR MAI VREAU SĂ TREACĂ O PERIOADĂ DE TIMP CA SĂ IAU O DECIZIE. POATE ALȚI ANTRENORI POT REMEDIA LUCRURILE
Fotbal
Veste excelentă pentru Rădoi înaintea "finalei" cu Islanda, de calificare în barajul pentru CM
24/10/2021 LA 08:23
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16