Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Armenia - România, în preliminariile CM 2022. Tricolorii vor juca într-un echipament complet alb

Vlad Dumitrescu

Actualizat 30/03/2021 la 13:59 GMT+3

Naționala României va evolua pentru prima oară, în meciul cu Armenia, în noile echipamente de deplasare.

Germania s-a impus la București, în meciul cu România, mai clar decât o arată scorul

Credit imagine: Getty Images

Armenia - România, preliminariile CM 22. La meciul de la Erevan vor fi prezenți 4.300 de spectatori

”Vor fi 4.300 de fani armeni mâine la meciul României, 30% din capacitatea stadionului! În Europa, fotbalul are parte de sprijinul suporterilor! Scrie în www.peluzatricolora.ro cât de dor îți e de meciurile pe stadion!”, a anunțat FRF.
România va juca al treilea meci din actuala campanie de preliminarii pentru Campionatul Mondial din 2022 în deplasare la Erevan, împotriva Armeniei, miercuri de la 19:00. Tricolorii au pierdut cu Germania pe Arena Națională dar s-au impus în fața Macedoniei de Nord în prima etapă.
S-a discutat mult despre noul echipament al tricolorilor produs de Joma, subiectul principal fiind faptul că elevii lui Adrian Mutu joacă acum în short-uri albe cu tricouri galbene, o schimbare importantă având în vedere tradiția unui echipament complet galben.
Armenia - România

Armenia - România în preliminariile CM 2022. Echipament nou pentru tricolori

Ei bine, discuțiile vor continua pentru că echipamentul de deplasare este unul complet alb și el va fi purtat de tricolori în premieră în deplasarea din Armenia.
Tricoul este complet alb, shortul are trei dungi pe lateral, în culorile steagului național, iar logoul sponsorului tehnic este albastru.
Ultima oară când România a jucat complet în alb a fost în iunie 2009, împotriva Lituaniei, în preliminariile pentru Mondialul din 2010. Actualul selecționer, Mirel Rădoi, era titular la acea vreme iar antrenor era Răzvan Lucescu. România învingea atunci cu 1-0 prin golul marcat de Ciprian Marica.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo