Armenia - România, preliminariile CM 22. La meciul de la Erevan vor fi prezenți 4.300 de spectatori

”Vor fi 4.300 de fani armeni mâine la meciul României, 30% din capacitatea stadionului! În Europa, fotbalul are parte de sprijinul suporterilor! Scrie în www.peluzatricolora.ro cât de dor îți e de meciurile pe stadion!”, a anunțat FRF.
România va juca al treilea meci din actuala campanie de preliminarii pentru Campionatul Mondial din 2022 în deplasare la Erevan, împotriva Armeniei, miercuri de la 19:00. Tricolorii au pierdut cu Germania pe Arena Națională dar s-au impus în fața Macedoniei de Nord în prima etapă.
Fotbal
Veste excelentă pentru Rădoi înaintea "finalei" cu Islanda, de calificare în barajul pentru CM
ACUM O ORĂ
S-a discutat mult despre noul echipament al tricolorilor produs de Joma, subiectul principal fiind faptul că elevii lui Adrian Mutu joacă acum în short-uri albe cu tricouri galbene, o schimbare importantă având în vedere tradiția unui echipament complet galben.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020267.jpg

Armenia - România în preliminariile CM 2022. Echipament nou pentru tricolori

Ei bine, discuțiile vor continua pentru că echipamentul de deplasare este unul complet alb și el va fi purtat de tricolori în premieră în deplasarea din Armenia.
Tricoul este complet alb, shortul are trei dungi pe lateral, în culorile steagului național, iar logoul sponsorului tehnic este albastru.
Ultima oară când România a jucat complet în alb a fost în iunie 2009, împotriva Lituaniei, în preliminariile pentru Mondialul din 2010. Actualul selecționer, Mirel Rădoi, era titular la acea vreme iar antrenor era Răzvan Lucescu. România învingea atunci cu 1-0 prin golul marcat de Ciprian Marica.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
IERI LA 10:16
Fotbal
Un singur nume pe lista scurtă a FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la națională
21/10/2021 LA 13:08