Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce a scris Rangers despre Ianis Hagi și România, după meciurile cu Macedonia, Germania și Armenia

Cosmin Cioboata

Publicat 02/04/2021 la 14:21 GMT+3

Ianis Hagi (22 de ani) a jucat în două dintre cele trei meciuri disputate de naționala României în martie, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Prestațiile mijlocașului au fost analizate de Rangers, echipa sa de club.

Ianis Hagi

Credit imagine: Eurosport

Ianis Hagi a marcat primul său gol pentru naționala României în duelul cu Macedonia de Nord, scor 3-2, din prima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.
Hagi Jr. a intrat pe teren în minutul 76, în locul lui Florin Tănase, la scorul de 2-0 pentru România. În numai două minute, în 82 și 83, Macedonia de Nord a reușit să egaleze, iar presiunea de pe umerii "tricolorilor" crescuse.
Ianis a reușit să înscrie golul decisiv în minutul 86, când a reluat la colțul lung, din prima, o pasă trimisă de Răzvan Marin în interiorul careului.
Mijlocașul de 22 de ani a fost răsplătit de selecționerul Mirel Rădoi și a început ca titular partida cu Germania, duminica trecută. Ianis n-a mai reușit să facă diferența, iar România a pierdut la limită, scor 0-1, după golul marcat de Serge Gnabry.
În ultima confruntare din luna martie, pe terenul Armeniei, Hagi Jr. a rămas pe banca de rezerve. "Tricolorii" au fost învinși dramatic pe finalul partidei, scor 2-3, și au făcut un pas înapoi în contextul calificării la Campionatul Mondial din Qatar.
Ianis Hagi în acțiune în România-Macedonia de Nord 3-2

Ce a scris Rangers despre Ianis Hagi, după golul de debut la naționala României

Acum, Ianis se pregătește să revină la Rangers. Clubul din Glasgow, care a cucerit recent titlul în Scoția, a realizat o scurtă analiză a prestațiilor lui Hagi Jr. după cele 2 apariții la naționala României, luna trecută.
De asemenea, scoțienii au scris și ce urmează pentru naționala României în vară:
"Ianis a înscris primul său gol pentru naționala României joia trecută (n.r. - împotriva Macedoniei de Nord) și a adus victoria cu 5 minute înainte de final. Apoi a început ca titular meciul cu Germania, scor 0-1, și a rămas pe bancă la ultima partidă, de pe terenul Armeniei.
România nu s-a calificat la Euro, iar în iunie va disputa două meciuri amicale cu Georgia, acasă, și cu Anglia, în deplasare", a notat Rangers, pe site-ul oficial.
Meciul României cu Georgia se va disputa pe 2 iunie, iar cel cu Anglia pe 6 iunie.
Cu titlul asigurat și eliminați din Europa League, cei de la Rangers mai au de atins un obiectiv în actualul sezon: Cupa Scoției. Trupa lui Gerrard va juca duminică (ora 20:30), pe teren propriu, cu Cove Rangers (din liga a 3-a), în "16-imi".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo