România a debutat cu o victorie în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, învingând cu 3-2 reprezentativa Macedoneiei de Nord. Jocul "tricolorilor" a suferit în multe momente, în special în plan defensiv, dar totul s-a terminat cu bine după un gol marcat de Ianis Hagi cu 4 minute înainte de final.
Ciprian Marica a analizat jocul naționalei și a menționat că victoria este importantă, dar sunt multe lucuri care trebuie analizate și puse la punct. De asemenea, fostul internațional a remarcat lipsa de experiență a selecționerului Mirel Rădoi, care în opinia sa ar fi trebuit să închidă jocul pe final, dând exemplul felului în care proceda Victor Pițurcă când era antrenorul echipei naționale.
"Nu era fraier nea Piți când la 2-0 închidea jocul. Este o nouă experiență pentru Mirel Rădoi, dar e bine că s-a terminat cu bine.", a spus Marica după meci.
Romanian Liga I
Ce se va întâmpla cu locul din Liga 2 al celor de la Farul după fuziunea cu Viitorul
21/06/2021 LA 11:35

Ciprian Marica: "Sunt multe lucururi care trebuie analizate"

Marica a recunoscut că România a avut și șansă în obținerea celor 3 puncte, dar a scos în evidență și lucruri pozitive.
"Am avut și șansă. În prima repriză ei au fost cu ocaziile, iar noi cu golul. Sunt multe lucruri care trebuie analizate. Cu Germania ar fi fost diferit. Dar au fost și multe aspecte pozitive. Am fost foarte eficienți în atac. Mihăilă a făcut un meci foarte bun. Nu poți să-l ții pe bancă. Man, de asemenea a juca bine. În apărare, Ovidiu Popescu a fost excelent.", a completat Marica.
Romanian Liga I
Fuziunea dintre Viitorul și Farul a fost anunțată oficial! Toate detaliile proiectului
21/06/2021 LA 10:05
Campionatul European UEFA
Rădoi, aproape de o tragedie la Euro 2008! Dezvăluiri de ultimă oră ale fostului medic al naționalei
13/06/2021 LA 08:38